Boblberg logo
bekendskaber og spirituelle søgereKirstine

bekendskaber og spirituelle søgere

Hej jeg hedder Kirstine og er 20 år gammel. Jeg står i weekenderne bag baren som bartender, og jeg er ved at uddanne mig som tømrer. Dette betyder at jeg er i rigtig meget kontakt med mænd, men jeg har virkelig brug for nogle aktiviteter der omhandler piger, lige fra shoppeture, gå ture, yoga og træning eller bare en filmaften med Harry Potter osv. I min fritid er jeg på opdagelse i det spirituelle, det er tarotkort og krystaller, meditation, chakra og åbning af mit tredje øje. Jeg har brug for nogle veninder der ville kunne acceptere dette, og evt selv være interesseret eller igang med lign. :) Er selv meget udadgående, men lidt genert i starten. Er ovenikøbet stor fan af vilde ideer og spontane eventyr.

Det er ligemeget hvor du kommer fra, og om du vil mødes eller bare snakke online er helt op til dig da jeg er meget large med sådan nogle ting, især i de her tider.

Er menneske elsker, så om du er høj eller lav, tynd eller erotisk buttet, har kroppen dækket med tattoos eller om du har 5 børn, skal du vide at jeg acceptere alt og alle, og at jeg er en man kan stole 100% på i tykt og tyndt.

Jeg er også helt ny til denne side, så du/i må lige bære over med mig, tak på forhånd

Tilmeld dig og skriv til Kirstine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.024 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her