Boblberg logo
NLP Master Coach, NLP PsykoterapeutKristian

NLP Master Coach, NLP Psykoterapeut

TRÆNINGSKLIENTER SØGES (16-25 år.)

Jeg er i gang med psykoterapeut uddannelsen, og søger derfor én til flere personer, som har lyst til at modtage gratis terapi.

Jeg er en ung mand på 24 år som i mange år har brændt for personligudvikling, og det at kunne hjælpe andre mennesker frem i livet. Jeg har tidligere i mit liv ikke altid selv haft det så nemt, hvor stress, angst og generel forvirring omkring livet, særligt har fyldt en stor del af det.

Jeg søger personer som jeg ikke kender i forvejen, så hvis du synes det lyder interessant, eller kender en som kunne finde dette interessant, så skriv gerne til mig 😊

Hvis du har lyst til at modtage gratis terapitimer, så skriv til mig her.

Temaer kan være små som store – Der er ingen begrænsninger for hvad der går dig på hjertet.

Hvis du er i orden med det, så vil jeg på et tidspunkt bede om at filme nogle af vores sessioner, da jeg har brug for at se hvad jeg kan forbedre mig på, samt modtage feedback af mine undervisere. – I disse videoer er der selvfølgelig kun fokus på mig, og hvad jeg kan gøre endnu bedre.

Møderne foregår efter aftale i NLP Huset i Valby, som er skræddersyet til terapi med de tryggeste rammer. Jeg har også mulighed for at have sessioner over Zoom, hvis det er det du har det bedst med. Til sidst kan vi også være hos mig på Frederiksberg.

Hvis du har lyst til en gratis afklaringssamtale, tilbyder jeg også dette.

Til at starte med er målet at få afdækket 10 sessioner af 45 minutter alt i alt. Hvis der er behov for at vi fortsætter, så finder vi bare ud af det 😊

Tilmeld dig og skriv til Kristian

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.185 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her