Boblberg logo
Kampkunst/Kampsport træningsmakkerWUSHU

Kampkunst/Kampsport træningsmakker

Hej. Jeg søger dig som er en fyr eller en pige, og som har lyst til at træne 1-2 gange om ugen noget kampsport/kampkunst/selvforsvar i omegnen.

Dit niveau er underordnet. Det vigtigste er, at du har passion og interesse for at lære og udveksle ideer og træningsmetoder indenfor kampkunst og selvforsvar. En kort beskrivelse af mig og min baggrund. Jeg startede min kampsport rejse fra 6 års alderen med at dyrke karate (Goju Ryu og Kyokushin) derefter gik turen videre til JKD (Jeet Kune Do, Bruce Lee's kampfilosofi) og Yoseikan MMA. Jeg kan godt lide at træne sparrings drills med pads/puder med slag, spark, brydning og kast. Jeg har erfaring med sparring let/medium/fuldkontakt. Teknikker både stående og liggende. Jeg kender et godt trænings sted hvor der er gode faciliteter, men vi kan også træne andre steder f.eks. udenfor i naturen i en park osv... træningen skal handle om at hjælpe og gøre hinanden gode, og ikke at smadre og ødelægge hinanden. Husk på at din egoisme er også din egen fjende, og at din træningmakker er din uddannelse og lærer.

Respekt for hinanden og træningen er nøgleordene, og gem dit dræberinstinktet til den hård verden, når det virkelig gælder, osu.! Ser fra til at høre fra dig🙏👊🙂

Mvh Alex

Tilmeld dig og skriv til WUSHU

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.749 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her