Boblberg logo
Søger nye veninderPatricia

Søger nye veninder

Hej!

Mit navn er Patricia og jeg er 28 år gammel. Jeg bor med min mand og kommer oprindeligt fra Nordjylland. Derfor har jeg ikke det store netværk hernede. Jeg er pt. i gang med uddannelsen til Social- og sundhedsassistent.

Jeg søger veninder som jeg kan grine og græde med. Har mangler du også en du kan fortælle at manden er dum, børnene er umulige og chefen er urimelig eller dele glædelige nyheder og over en flaske vin?

Jeg er en person som ofte får spontane ideer og har lyst til at prøve mange nye ting. Det gælder alt lige fra kurser, fitness og sport og foredrag omkring alt mellem himmel og jord eller måske en ny opskrift der skal afprøves. Det er ikke alt som kan lade sig gøre da jeg bl.a. har ryg/nakke problemer. Men jeg er med på at afprøve mange nye ting. Jeg er dog også en person, som kan være meget genert i starten og ikke så åben omkring alt indtil jeg kommer godt ind på livet af folk.

Selv elsker jeg gaming, hvor jeg bl.a. spiller Diablo og LoL, madlavning og strik/brodering. Jeg er stille og rolig i gang med at lære yoga, men det går stille frem ad. Jeg holder meget af at åbne en god øl eller flaske vin og se en god film eller serie.

Hvis du står og mangler en veninde, som du gerne vil dele oplevelser med, tage på spature, shopping, cafe, drikke vin, sidde og snakke med og tage på alle mulige ture med, så skriv endelig :)

Tilmeld dig og skriv til Patricia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.688 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her