Boblberg logo
Er du Vred, trist, misbruger. m.m..Mentoo

Er du Vred, trist, misbruger. m.m..

Jeg kan tilbyde at høre på din historie. Se tingene fra en anden synsvinkel. Jeg kan vejlede dig i div. situationer, men i den sidste ende, er det dig selv, der skal forandre dit eget liv.

Jeg har selv haft en hård start på livet, men er kommer på den anden/gode side. Dette kan også ske for dig. MEN! Det kræver, at du selv træder frem. At du selv tager mod til at kontakte mig - da ingen ved hvad du slås med i dit liv. Og er der en vilje... Så er der også en vej, til et bedre liv.

Men det hele starter med at du tør åbne dig op, og fået fortalt din egen historie. Tro mig, der findes en vej ud, men kan til tider godt være svært at se, når man står midt i det. Så præcis det jeg gør - er at vejlede folk. Det kan være fra små, til helt store problemstillinger.

Fx hvis du har et misbrug, med stoffer, spil, træning, m.m. Forskerne siger der findes 188 ting vi kan blive afhængig af og dette kan misbruges.

Det kunne også være ting i ens kærlighedsliv. Ensomhed, Vrede og meget mere. Det at være "sund voksen" i alle dens former. I stedet for at være "usund voksen".

"Tit og ofte, handler det om ens adfærdsmønster". Psykisk, som fysisk. Som ikke altid er sund, men har slæbt den med sig, siden fra ens barndom.

Så tag chancen og skriv... Hvad har du at miste..? (som sagt, så skriver jeg kun. Ikke telefoni, mødes m.m.).

Og det er gratis. Mvh Mentoo

Tilmeld dig og skriv til Mentoo

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her