Boblberg logo
Nye relationer søges (m/k)Michael

Nye relationer søges (m/k)

Hey Boblberg.

Jeg er en frisk ung mand på 27 år. På nuværende tidspunkt, (okt. 20) er jeg midtvejs mit sabbatår, inden jeg genopstarter på uddannelse til sep. 21. I mellemtiden har jeg mit arbejde, fast, en 2-3 dage om ugen.

Som person er jeg meget nysgerrig anlagt, en som nyder den gode personlige og tætte samtale med et andet menneske. Min familie og venner betyder utroligt meget for mig. Jeg brænder meget for naturen, vores klima og miljø, samt havedyrkning og stueplanter. Det er dog ikke det hele, mine interesser strækker sig også over i det mere kulturelle. Historie og samfundsfag, har jeg flittigt studeret. Sang og musik er jeg stor beundrer af. Madlavning gør jeg mig også i, på et let til moderat plan, hvor de fleste kan være med.

Med andre ord, søger en ven eller veninde til hyggelige middage, ture ud i det grønne, eller til ind til byen. En jeg klinger godt med og som vil være mig en god ven eller veninde, som årene går. Jeg er rimelig fleksibel i forhold til afstand, så længe jeg kan nå at planlægge rejsen. Aldersmæssigt, søger jeg nogen på min egen alder, hvilket vil sige +20 og max 35.

Skulle mit opslag have faldet i din smag, så fortvivl ej, men skriv blot ved interesse. Entreen er gratis.

De bedste hilsner fra Michael :-)

Tilmeld dig og skriv til Michael

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.325 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her