Boblberg logo
Flere bekendskaberIna

Flere bekendskaber

Jeg er en ung kvinde på 37 år, som er interesseret i nye/flere bekendtskaber i Randers og omegn. Selv er jeg bosat i Randers C.

Det er ikke så vigtigt for mig hvad din alder, dit køn eller civilstand er, så længe vi har noget tilfælles, tænker dog +/- 10 år. Vægter dog til gengæld højt at du er åben og ikke er alt for introvert og kan tage intiativ. De bedste venskaber for mig er dem, hvor man kan være sig selv og snakke om alt. Dem hvor man er lige gode venner uanset om der kommer en ny kæreste i billedet eller man får børn.

Jeg har en søn på 4 år, så legeaftaler kunne være oplagt, hvis du har børn, men kan bestemt også snakke om andet end børn og er klar på cafebesøg, shoppe-, by- og gåture, oplevelser, stille og rolig hygge hjemme hos en af os med en kold øl/glas vin eller en kop the med brætspil eller en god film.

Kunne evt også være cool hvis flere var interesseret i at mødes samlet, hvor man kunne spille spil, tage i escaperoom, til koncerter, spise sammen, spille paddel, minigolf osv. ja kun fantastisk sætter grænser.

Hvis du vil lære mig bedre at kende eller kunne være interesseret i noget af ovenstående, så tøv ikke med at skrive til mig, så vi kan se om kemien er der 😉

Tilmeld dig og skriv til Ina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.816 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her