Boblberg logo
Fra negativ til positiv tankegang! Jane

Fra negativ til positiv tankegang!

- Tag dig sammen.

- Hvorfor er du så negativ?

- Smil, vær glad, du er meget kønnere.

- Sig noget, du ser så sur ud.

...

Alle disse ting er udsagn jeg har hørt på hele mit liv og de har virkelig fået lov at fylde alt for meget for mig! Men hvad gjorde jeg for at overleve, for at kunne modstå alt det negative som folk hele tiden gjorde mig opmærksom på? Måske var det ubevist, måske var det bevidst - jeg ved det ikke, jeg kan kun gisne om hvad de mente. Præcis den usikkerhed om hvad de mente gjorde mig bange, bange for at møde nye mennesker og om tætte relationer. Jeg lukkede mig inde og bebrejdede mig selv for alt det som jeg ikke kunne. Det var vel det rene selv ynk!

...

Den dag i dag er jeg langt fra den lille og usikre pige, jeg er stærk! Ofte bliver jeg spurgt om hvilket et ord der beskriver mig og ærligt, mange sætter spørgsmålstegn ved svaret. Identitetskrise, det ord beskriver mig! Mange siger, jamen det beskriver dig jo ikke?! For mig er det den beskrivelse der passer på mig og den faktisk positiv! Jeg har anerkendt og accepteret langt hen af vejen at jeg har Borderline og ikke er den, så for mig danner dette ord grundlag for en arbejdsproces og det er det jeg gør hver dag. Jeg arbejder! Og jeg elsker det. Og netop det er der mange der ikke forstår. Hvordan kan du bare gå hjemme, du må kede dig, det er røvsygt osv. For mig går dagen hastigt alligevel, for inden i mit hovede arbejder jeg hele tiden og det gør mig glad, at se succesen i MIN arbejdsproces i MIT liv!

Igennem min vej til min succes har jeg haft rigtig mange nederlag, haft rigtig mange nætter i tårer og uden søvn, netop fordi jeg syntes verden var 100 % i mod mig, alle andre var uretfærdig og intet af det jeg gjorde rykkede mig! - En dag gjorde jeg oprør med mig selv, jeg ville til bunds i hvad det var der gjorde at jeg slet ikke kunne komme fremad, et klik på computeren og der stod mit svar.. Fra negativ til positiv tankegang! De ord satte skub i min proces om at komme videre i mit liv og siden da, har nætterne uden søvn og bombende på vejen slet ikke være så overvældende og store for mig. Jeg begyndte at spejle mig selv i det jeg gjorde og sagde og begynde at lægge mærke til ved mine medmennesker hvad jeg ikke ønskede at indeholde og på den måde begyndte min rejse om at få et liv MED Borderline og UDEN medicin!

- I dag er jeg en glad pige som er velfungerende og som har en god omgangskreds. Lille, men solid, støttende og forstående. -Og jeg er de mennesker evig taknemlig for at stå ved min side, ellers var jeg ikke nået til den erkendelse at være mig, faktisk er helt okay! :)

Min vej hertil er anderledes og for nogen uforstående, men for mig er den rigtig og derfor forsætter jeg MIN vej!

BUDSKABET HER: Skab din egen vej, intet og ingen er forkerte.

Tilmeld dig og skriv til Jane

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.742 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her