Boblberg logo
Søger veninder.Sheida

Søger veninder.

Jeg er en kvinde på 36 år der er flyttet til fra Nordsjælland, og har derfor intet netværk her i Jylland.

Jeg har en dejlig mand og to børn på 5 og 10 år, samt hund, kat, fisk, høns og mine to heste.

Jeg holder af have, strikke, hækle, kreative ting, musik, historie, madlavning, miljø, kultur, politik og samfund, sundhed og psyke og en masse andet.

Jeg bruger en del tid med mine to heste, og rider westernpræget distance og horsemanship, ture i naturen og bruger meget tid på jordtræning. Mit hestehold er fuldtid løsdrift med så naturlig en tilgang til hestene om muligt og med respekt for deres natur.

Jeg er ikke hippie, eller fanatiker, men jeg er typen der hader når min mobil ringer, bliver stresset af forældreintra og ønsker at sende nemID, miljøsvin og folk der ikke samler hundelort op, med en færge ud af verden. 😉

Jeg er typen der er mere interesseret i hvem du er, end hvad du arbejder med.

Jeg søger veninder med nogle af de samme interesser, som er ligeså harmoniske og livsglade som jeg selv. Du skal kune grine.... også i regnvejr, og ikke være fordomsfuld eller nedladende overfor andre mennesker.

Jeg er ikke til modetøjsshopping og at gå en masse i byen, ej heller til sladderblade, eller ligegyldig underholdnings tv, men nyder gerne god mad af gode råvare i hyggelig atmosfære, et godt glas vin en sommerdag og i særdeleshed god kaffe foran mit store akvarie, på en hyggelig cafe eller bare hjemme i yndlingsstolen med strikketøjet i skødet.

Kan lide at gå til koncerter, teater og kulturelle events, og er for nyligt begyndt at løbetræne lidt med hunden i skovene. Tager også ungerne og manden med på sheltertur i weekender og ferier og har deltaget en del i historiske events som aktør gennem årene.

Jeg har bil og kørekort, så om du selv er mobil, betyder ikke noget. Din fysik har heller ingen betydning, jeg har arbejdet som handicap hjælper i private hjem i 4 år, og kan derfor også sagens trille en kørestol, håndtere lift, medicin og lign.

Skriv gerne lidt om dig selv.

Mvh Sheida Nielsen.

Tilmeld dig og skriv til Sheida

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.438 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her