Boblberg logo
Hestenørd søgesFillippa

Hestenørd søges

Hej

Jeg søger venskaber med nye hestenørder. Jeg betragter mig selv som nørd da jeg kan sætte mig ned og gå ind i mange facetter af det med hest.

Blandt andet er jeg for tiden gået ind i farveavl og blodlinier.

Jeg har haft med heste at gøre hele livet men savner nogle flere at dele min passion med. Jeg har selv redet og har beskæftiget mig med mange grene af ridning. Jeg har kørt med sulky for pony. Redet dressur, spring, military, distance. Jeg har forsøgt mig med voltigering og været hyggerytter til tider også.

I dag har jeg væddeløbsheste og ville gerne tilbage og ride. Jeg kunne derfor godt tænke mig gode hestevenner der kunne tænke sig at være med på rejsen om at få en af mine fuldblodsheste omdannet til ridehest.

Jeg er godt nok lidt oppe i alderen nu og også blevet noget fornuftig. Men jeg ser intet problem i at have venner der er lidt yngre og har mere mod end mig i dag.

Du kan også være en person der måske ikke selv har råd til en hest men i stedet kunne se det som udfordring at låne min hest til at lege med og lære mere.

Jeg acceptere dog ikke vold og dominering af hestene. De skal også selv komme og være glade.

Ud over heste så er jeg i fast arbejde og kunne også godt bruge venner der gad tage til enten foredrag, messer eller andet relateret til heste.

Tilmeld dig og skriv til Fillippa

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.744 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her