Boblberg logo
Hesteinteresseret veninde/venBirgitte

Hesteinteresseret veninde/ven

Jeg er Birgitte på 63 somre og bor på en dejlig gård. Fra fødslen af, har jeg været dybt engageret i travheste. Ja født og opvokset med de prægtige dyr og har aldrig prøvet eller villet være foruden.

Herhjemme har jeg 4 dejlige travheste som jeg hver dag pusler, passer og træner. Det er ikke nogen loppetjans, da jeg jo så også selv er den der må muge alle boksene ud dagligt med mere. Min dåbsattest fortæller at jeg ikke burde, men jeg er en sejtrækker og er af den overbevisning, at det er hestene der holder mig igang og gør mig stærk. Omend jeg er en bette tøs på bare 50 kg.

Det er svært at finde hjælp og selskab på farmen og så kan dagene blive lidt ensomme. Jeg er den sociale, udadvendte og ikke mindst glade person, men jeg kan flere sprog end vrinsk....

Meget af min dag foregår selvsagt udendørs. I alle slags vejr. Det er altid noget at gøre på farmen. Jeg har en søn på 25 år som for et par år siden flyttede til Sverige. Han var min største støtte med hestene og er en fabelagtig travkusk, der nu gør en stor karriere i det svenske. Og mor er stolt, men savner sønnike i den grad!

Min samlever gennem 24 år Torben er en travl og meget arbejdsom herre og fritid har han ikke meget af. Kører tidligt afsted om morgenen og så er der jo bare mig, hestene, hundene og kattene hjemme på farmen.

I 2019 blev jeg ramt af en alvorlig sygdom efter at have faldet om i stalden. Det skulle vise sig at være en hjernetumor. Puha. Det har været en grim oplevelse, men jeg er heldigvis kommet godt igennem og har det idag fantastisk med alle sanser osv i behold.

Havde dengang nogle freelancejob, men som desværre gik "tabt" efter at jeg blev syg. Jeg søger deltidsjob allevegne, men igen spiller min dåbsattest en rolle. På trods af livslang erfaring på mange område, er der foreløbigt ingen der har brug for mig. Og pudsigt nok er der så heller ingen, der gider at besvare mine ansøgninger. Det er trist med sandt.

Har du mod på at få lidt jord under neglene og godt med frisk luft, så kom endelig. Alting behøver ikke at foregå udenfor... hehe Vi har også et dejligt hus.

Glæder mig til at høre fra dig.

Vrinsk fra Birgitte

Tilmeld dig og skriv til Birgitte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.142 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her