Boblberg logo
Personlig / spirituel udviklingNadia

Personlig / spirituel udvikling

Hej :) Jeg hedder Nadia, og laver dette opslag, med intention om at lave en bro ml mig og andre mennesker, der lissom jeg er i en stor udvikling. Jeg leder efter andre at spejle mig i, som relaterer til denne process, og som oplever at det er lisså spændende og livsbekræftende som jeg.

Kommunikation, (selv)omsorg, bevidsthed, nærvær, selverkendelse/indsigt, oprigtighed, sensitivitet, mod og at se sig selv såvel som andre, i det samspil vi er en del af, er emner der betyder meget for mig. :)

Lidt om min baggrund og hvad jeg er interesseret i:

Det føles som om jeg har levet længe, trods mine 34 år, og jeg har gjort mig mange forskellige erfaringer og oplevelser.

I snigende grad, oplevede jeg at jeg til sidst sidder fast i en tilværelse hvor jeg er rigtig syg og fyldt op af afmagt, angst, stress, flugt, ubearbejdede oplevelser, og en lang række diverse symptomer. Jeg kæmper for livet på et mentalt, følelsesmæssigt, socialt, åndeligt og fysisk plan. Der findes så megen smerte, og der synes ingen at gå til for lindring/forståelse/bedring. De fleste omkring mig, forstår ikke situationen, kan ikke finde ud af at tale om hvordan man har det, og fejer tingene ind under gulvtæppet. Dette fodrer situationen, og det hele bliver værre og værre. Heldigvis bliver jeg bevidst om, at dette 'scenarie', eller denne måde at håndtere livet når det er svært, IKKE er MIN sandhed. Jeg kan mærke dybt inde i hjertet, at det miljø jeg befinder mig i, ikke er godt for mig, og at jeg må forandre situationen, ved at lytte til mit hjerte, og dét det fortæller mig.

Dette er for alvor startskuddet til en rigtig stor transformation, og specielt de sidste 6 år har jeg arbejdet meget med at forstå hvor ubalancerne kom fra, og her igennem kunne skabe harmoni. Jeg har på mange måder re-konstrueret mit liv og mig selv i det.

Selvom jeg ikke har set min familie i 6 år, og det har været og stadig kan være intenst at bearbejde tingene, udfordrende at være uden familie og fast støttende netværk, så har jeg lært at forstå hvorfor smerten opstod, at validere egne følelser, og lært at standse de loops der kører i ring når man har været i en tilstand af overlevelse i lang tid. Det lyder måske banalt, men ved at finde ud af hvad det er man har brug for, og give dette til sig selv, på den mest kærlige, blide, omsorgsfulde måde du overhoved kan forestille dig at gøre, så kan du lære dig selv at være i kærlighed til dig selv og til alt andet. Herfra åbner det hele sig. Og herfra vil dit væsen genkende og fremkalde kærlighed. :)

Nogle af mine interesser(og i stigende grad en del af mit liv)er musik, dans, bevægelse og motion, performance og impro teater, friluftsliv, rejser, opdagelser, mindfulness/yoga/kropsbevidsthed, energiforståelse/energiarbejde/healing, meditation, Tantra, ASMR, aroma-terapi/Sensory Soothing, neuroplasticitet, Somatic Experiencing(Mind/Body-Connection), Authentic Relating, kreativt arbejde(kunst, design, kulturorienterede projekter), at arbejde med mennesker, formidling af egen recovery, sociologi, psykologi, filosofi, religion, nærvær, fællesskaber og kærlighed! :)

Relaterer du til ovennævnte emner, er du selv i en stor personlig/åndelig udvikling og har du osse lyst til at møde andre ligesindede/ligehjertede, så vil jeg elske at høre fra dig. Det kan osse være at du er en person, der er i en familie der har overskud og kærlighed til flere medlemmer, eller har lyst til at skabe en slags familie/fællesskab, hvor vi finder hinanden i et udgangspunkt som dette.

Det er vigtigt for mig med god kemi, og at opleve i relationen at begge parter er anerkendende, bevidste, selv-kærlige, og har lyst til at udvikle sig i mødet med andre. Jeg søger mennesker jeg kan være i hjerte energi, afspænding og deling sammen med. Jeg søger mennesker der har taget ansvaret for egen tilværelse, eller som er i gang med at lære det og som ikke er låst identificeret med sygdom og afmagt men som er nået til en forståelse for og har erfaret at al smerte forløses indefra.

Skal vi finde på navne til hinanden mens vi triller ned af en bakke, ind i os selv og ud i verden? :o)

/Nadia

Tilmeld dig og skriv til Nadia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.749 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her