Boblberg logo
Ung kvinde søger venner/veninderAnna

Ung kvinde søger venner/veninder

Halløj, jeg hedder Anna. Jeg er 23 år gammel.

Jeg bor i Odense, men læser i Esbjerg. Er dog oprindeligt fra Esbjerg. Jeg læser pt Administrationsbachelor på UC Syd. Jeg har tidligere læst Anvendt Matematik på bachelor niveau, på SDU i Odense, men det vist sig ikke at være det rigtige studie, så jeg blev ikke fordi og derfor har jeg skiftet studie.

Til daglig, er jeg ellers medlem af landsrådet for Alternativets Unge og jeg er tidligere folketingskandidat på Fyns Storkreds for Alternativet.

Jeg er gift og bor sammen med min mand som jeg har været sammen med i fire år.

Jeg er en madglad veganer, og går op i sund plantebaseret mad. Jeg synes det er hyggeligt at tage ude og spise sammen, eller lave mad sammen. Det er også hyggeligt at tage en lille cider/øl, det man kunne tænke sig, eller på café.

Jeg interesser mig også for kultur, da har jeg selv anden etnisk oprindelse end dansk. Jeg er halv dansker, halv peruvianer, og taler 3 sprog (dansk, spansk, engelsk). Har også tilbragt en del af mit liv i udlandet (dog er jeg født i Danmark), men taler flydende dansk trods det.

Jeg sidder jeg på autisme spektret, med Aspergers syndrome, og jeg er biseksuel. Grunden til at jeg nævner det, er fordi jeg har hverken LGBT eller autist venner, så hvis der skulle sidde nogle autister eller LGBT'er derude, ville jeg være meget glad for at høre fra jer.

Jeg søger venner/veninder helst i Odense, men i andre byer på Fyn er også fint.

Gerne kontakt mig personlig hvis jeg virker som en potential veninde for dig.

Tilmeld dig og skriv til Anna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.437 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her