Boblberg logo
Veninder/vennepar/reservebedsterHenriette

Veninder/vennepar/reservebedster

Jeg er en kvinde på 49 år. Trods mere end 18 år i området, er det ikke lykkedes mig at finde nogle gode, nære veninder! Derfor søger jeg søde, loyale veninder, til alt lige fra bio ture, shoppeture, kaffeslabarads i hjemlige omgivelser.. etc! Hvis du også mangler den der veninde, du kan snakke med om alt, som du savner 5 minutter efter at hun er gået ud af døren, som du kan grine med over småting og som altid vil støtte dig uanset hvad, så skriv endelig!

Derudover søger jeg reservebedster hovedsaglig til samvær med min lille datter, som aldrig har kendt hendes mormor! Hun savner virkelig en “mormor”, der vil hygge med hende, ja kort sagt lave de ting med hende, som søde mormødre plejer at gøre med deres børnebørn!

Og sidst men ikke mindst, så kunne det være virkelig fedt, hvis der sad nogle jævnaldrende par - M 52 K 49 - som lige mangler et par som os i deres omgangskreds!

Ud over at være gift med min mand, er jeg en stolt mor til tvillinger på 16 år, en efternøler på 6 år, samt bonusmor til 2 voksne piger på 23 og 25 år.

Skriv endelig - og lad os se om kemien er der!!

Tilmeld dig og skriv til Henriette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.274 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her