Boblberg logo
Søger større netværk Karina

Søger større netværk

Jeg er en kvinde på 59 år og søger veninder til hyggeligt samvær. Biografture, gåture, cykeltur, en tur i svømmehallen mm. Jeg kunne f.eks. godt tænke mig, at få lidt uventet besøg indimellem, men det sker aldrig. Kunne godt tænke mig, at udvide mit netværk og måske finde nogle at skrive lidt sammen med om løst og fast.

Så mødes vi jo nok til en kop kaffe og håber på, det kan udvikle sig til et venskab. Jeg vil også gerne være en del, af et netværk eller en strikkeklub eller lignende. Jeg har fået en god veninde herinde fra og vi ses ca. hver anden måned eller når muligheden er der. Blev uventet inviteret til hendes 50 års fødselsdag, så det var jo dejligt 😀

Jeg har solgt mit byhus i Nykøbing Falster efter 17 år. Kæresten og jeg er midlertidigt flyttet i lejlighed i Nykøbing F, men har købt hus i Nagelsti på Lolland, som vi er ved, at sætte i stand. Flytter nok derover til sommer forhåbentlig. Jeg har fået flexjob fra 2021 i Guldborgsund madservice, hvor jeg har været ansat i 37 år. Jeg har haft fibromyalgi i flere år og har nu også slidgigt i ryggen og dårlige knæ. Godt slidt, men frisk på selv det væreste😅.

Jeg har tre sønner og en svigerdatter

Mvh Karina

Tilmeld dig og skriv til Karina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.437 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her