Boblberg logo
Vores Bedste

Vi søger frivillige bedsteforældre

”Vores Bedste” søger frivillige, som har lyst til en værdifuld relation med en børnefamilie. Vi har lige nu flere familier, som gerne vil i kontakt med en "gæste-bedste".

”Vores Bedste” er et frivilligt initiativ som arbejder for generationsmødet mellem børn, voksne og ældre. For mange børnefamilier er bedsteforældrene en vigtig del af familiens hverdag, men det er ikke alle, der er så heldige, at de biologiske bedsteforældre er tæt knyttet til familien. Måske bor bedsteforældrene langt væk, måske arbejder de stadig og har ikke tid, eller måske er der slet ingen bedsteforældre.

I ”Vores Bedste” danner vi ramme for relationen mellem én frivillig ”gæste-bedste” og én børnefamilie, som har lille eller ingen kontakt til de biologiske bedsteforældre. Det enkelte match bliver lavet med udgangspunkt i den frivillige og familiens ønsker til relationen. Herunder specifikke interesser, den tid man har til rådighed, eller andre forhold som kan være relevante for den frivillige eller familien.

I beslutter sammen, hvad I kunne tænke jer at bruge jeres tid sammen til. Det kunne eksempelvis være en udflugt, at lave mad sammen, læse historier, en tur til fodbold, hyggesnak og leg eller noget helt andet. I mødes som udgangspunkt 2-4 gange om måneden, og er sammen et par timer.

Hvis du har lyst til at blive frivillig eller vil høre mere om projektet, kan du kontakte Katrine på tlf.: 31531830 eller mail: katrine@ltk-frivilligcenter.dk.

Vores Bedste er et udviklingsprojekt i samarbejde mellem Trygfonden og Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk

Tilmed dig og skriv til Vores Bedste

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 444.598 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her