Boblberg logo
Venskaber, strik, hygge, musik,mad Rikke

Venskaber, strik, hygge, musik,mad

Jeg er en kvinde på 53 år. Mine interesser er strik, madlavning, gode bøger, syning og musik. Jeg søger venner, og også nogen, der gerne vil strikke sammen. Jeg har en kæreste og søger ikke en ny.. Jeg er uddannet kunsthistoriker og har også studeret til landskabsarkitekt på det tidligere Landbohøjskolen, der nu hører under Københavns Universitet.

Jeg kan lide mennesker i alle aldre, så skriv bare!!!

Jeg kan lide viser, opera, klassisk musik, Jan Johansson, Anne Dorte Michelsen, Wolfstone, Benny Anderssons Orkester, det er ham fra ABBA, med en noget anderledes form for musik. Og et nyt band, jeg er blevet opmærksom på, Blum og Haugaard. Helene er god til de høje toner, og har en rigtigt god stemme. Og bandet er gode til at improvisere.

Noget af det næste, jeg vil læse er bogen, Alt det lys som ingen ser, en fødselsdagsgave fra min mor, og bogen Reader, I married him. En samling af noveller, af kvindelige forfattere, egentlig skrevet som en nutidig reaktion på Charlotte Bröntes Jane Eyre, hvor linien "Reader, I married him" indgår i den. Nok en bog for alle mand!!!! Jeg kan lide digte, og faglitteratur, også om kunst, det skal forstås meget bredt, Og romaner.

Med hensyn til madlavning, er jeg fascineret af spændvidden af hvor forskelligt mad kan smage, så jeg laver mange forskellige slags mad. Noget af det næste, jeg vil lave er nogen madpandekager fra en Cranks kogebog, med grøntsagsfyld. Og en ret med and, med agurk i sovsen.

Jeg har ingen børn.

Endelig kan jeg godt lide at skrive. Men, man skal være to om en korrespondance. Og det er en misforståelse, at bare man skriver to linier modtager man fluks det, man forstår ved et brev. Det får man sgu da ikke stående overtioner for. .Jeg vil gerne have gang i konversationen!!!!!

Tilmeld dig og skriv til Rikke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.769 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her