Boblberg logo
Veninder i Hjallerup eller omegnKailie

Veninder i Hjallerup eller omegn

Hejsa jeg hedder Kailie, jeg er 23 år. Jeg kommer fra Djursland, og bor nu i Hjallerup med min kæreste og vores kat, Indi.

Jeg har mistet de fleste af mine venner og veninder jeg havde efter jeg flyttede til Nordjylland, af forskellige årsager.

Men har siden ikke været ordenlig I stand til at finde mig til rette socialt, da jeg har gået sygemeldt i en lang periode.

Til dagligt går jeg på en fgu skole og arbejder når det er muligt.

I min fritid løber jeg og styrketræner.

Kunne en gåtur, noget brætspil, en kop kaffe over en god snak eller andet lyde fristende så skriv endelig! Jeg har tidligere kun været rigtig god til at finde fest venner så jeg er ikke helt god til det her med at finde rigtige venner 😂 så k om endeligt med forslag til noget vi kunne lave. Jeg er meget genert men bare rolig når jeg er tryg skal jeg nok snakke som en vandfald 😁 skriv også gerne hvis du er fra Aalborg, Dronninglund eller andre steder der er nemme at komme til med offentlig transport.

Så skriv endelig jeg bider ikke dog er det klart at fortrække hvis du lige skriver noget om dig selv eller hvad du selv gerne vil, har lidt svært ved at læse et hej 😁

Tilmeld dig og skriv til Kailie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.190 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her