Boblberg logo
DinnerBookking ClubLinda

DinnerBookking Club

Jeg søger mennesker som er interesseret i god mad på spisesteder i området, som gerne vil gøre brug af maddeals fra nettet og/eller spise i folkekøkkener (Absalon fx) og/eller madfestivaller og spise sammen med mig, og evt. på sigt udvikle en spiseklub med godt socialt samvær med maden som et samlende element.

Min vennekreds er ikke interesseret i at spise på restaurant, og slet ikke forskellige på forskellige slags restauranter. Jeg vil gerne have en snak om mad, både den vi deler på spisesteder, og den vi selv laver hjemme, og tips om gode steder at spise. Er selv interesseret i at smage forskellig slags mad fra alle verdens lande, vegetarmad, klassiske retter med kød, gammeldags dansk mad og udenlandsk mad - maden skal blot være af lavet af gode råvarer og smage godt (hvilket man ikke altid kan afgøre på forhånd, men her er jeg villig til at prøve mig frem).

Abonnerer bl.a. på nyhedsmail fra DinnerBooking hvor man fx. kan bestille en tre-retters menu i forskellige prislag -det billigste er vist 3 retter for 210 kr. eksklusiv drikkevarer på gode restauranter i området.

Jeg får også nyhedsmail fra fx. Spot og andre nyhedsmail med deals som også tilbyder deals for madelskere.

Jeg er også interesseret i folkekøkkener, hvor man ofte kan få god mad til en lidt billigere penge. En god blanding af billig og dyr mad.

Så henvend dig, hvis du elsker god mad og at være sammen om et godt måltid.

Kom glad og nyd god mad - i et socialt fællesskab.

Linda

Tilmeld dig og skriv til Linda

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.437 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her