Boblberg logo
Veninde(r) søgesSigne

Veninde(r) søges

Mit navn er Signe, jeg er 21 år gammel og savner nogle veninder at snakke med både stort og småt om. Jeg er typen med mange tanker, som jeg vil elske at have en tæt veninde at dele med. En veninde som ikke er bearbejdende, forsøger at pynte på sit liv som var det luksus, eller snakken kun handler om fyre og druk..

Jeg håber måske vi har samme interesser eller kan finde nogle fælles. Jeg er personligt selv igang med et vægttab, kan godt lide at gå lange raske ture, læser til lærer til dagligt og kan godt lide at nyde en god fadøl på stadion til en kvindesuperliga-fodboldkamp eller en varm kop kaffe til et brætspil fredag aften.

De få veninder jeg har er flyttet til hovedstaden, jeg selv bor i Holbæk og vil elske at have en/flere veninde(r) fra Holbæk/omegn, som man fx lige kan cykle hjem til en tirsdag aften, lave og spise lasagne sammen og cykle hjem igen - et loose venskab, hvor vi snakker om hverdagslivet og alle ens drømme for fremtiden - for hey, jeg er muligvis den største dagdrømmer du kommer til at møde. Din alder er virkelig ikke afgørende, om du er i start 20'erne eller om du har hus, børn og mand er underordnet - jeg passer glædeligt dit barn hvis I skal kæreste hygge og kigger gerne forbi midt i alt vasketøjet, for mig er det dig som person der tæller og ikke hvad du har/ikke har.

Jeg håber vi ses, knus!

Tilmeld dig og skriv til Signe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.948 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her