Boblberg logo
VenskabVinie

Venskab

Jeg er en kvinde på 74 år, der har været skilt siden 1997. Efter et par år fik jeg dog en dejlig kæreste, Det holdt i 18 år, så gjorde jeg det forbi. Han var 22 år yngre end mig, så da jeg kom ind i 70`erne, syntes jeg, at han havde brug for at foretage sig ting, jeg ikke længere kunne. Han var ked af bruddet dengang, men er i dag glad for det, og vi er stadig gode venner og ses og får os en god snak.

Efter at have boet i den nyere del af Øster Uttrup i det nord-østlige Aalborg i et dejligt lille rækkehus nogle år, valgte jeg at søge om at komme på plejehjem mest på grund af at jeg havde det med at falde.

Da jeg fik huset, fik jeg mulighed for at anskaffe mig den hund, jeg har drømt om i mange år. Jeg er egentlig til store hunde, troede jeg da. Men jeg er gangbesværet og har gigt og smerter i hele kroppen, og kunne af den grund ikke magte en stor hund, og måtte derfor anskaffe mig en lille - en meget lille en. Det blev nemlig en chihuahua - den mindste hunderace overhovedet. Han hedder Fido og er nu otte år. At få en dagligdag med en chihuahua gav mig mulighed for at opdage, at selv så lille en hund indeholder de samme kvaliteter som en stor. Fido er klog, sjov og kærlig og passer på mig efter bedste evne :-), og han er min bedste ven. Det at jeg havde Fido, gjorde, at jeg måtte vælge et privat plejehjem for at få ham med, og det igen gjorde, at jeg havnede på den anden side fjorden - nemlig i Nørresundby dog med udsigt til Aalborg,

Her nyder jeg, at hjælpen er nær men også, at der til måltiderne er nogen at snakke med. De private plejehjem er ofte kendetegnet ved, at beboerne er bedre fungerende. Her tager de for eksempel slet ikke folk ind, der er demente., men beholder os, hvis vi bliver det. Jeg er glad for at bo her.

Bare rolig, jeg har skam også et liv udover det at være plejehjemsbeboer og hundeejer. Jeg er for eksempel mor til fire voksne børn og mormor/farmor til otte skønne børnebørn (3- 23 år). Jeg har ikke så mange venner. Kun nogle få virkeligt gode, men desværre bor min bedste veninde helt nede på Fyn.

Lidt mere om mig. Jeg er et tolerant menneske og meget empatisk, og så er jeg interesseret i politik og samfundet omkring mig, især miljøet. Jeg elsker teater og holder af en god film (gerne drama), og så kan jeg lide en tur ud i naturen. Jeg har dog ingen bil, så det sker ikke så ofte, som jeg gerne ville. Jeg kan også lide en god bog og så, hvad du måske allerede har gættet, at skrive.

Ja, det var en hel masse om mig, håber det har vakt din interesse. Hvis det har, så skriv endelig og fortæl lidt om dig selv. Måske vi kan blive venner. Jeg glæder mig til at høre fra dig og måske møde dig. Mange hilsner Vinie Vingaard.

Tilmeld dig og skriv til Vinie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her