Boblberg logo
VenskabVinie

Venskab

Jeg er en fraskilt kvinde på 72 år. For 6 år siden flyttede jeg til den nyere del af Øster Uttrup i det østlige Aalborg. Jeg fik udbetalt min pensionsopsparing og fik derfor råd til at købe det lille rækkehus, jeg altid har drømt om, siden jeg blev skilt for mange år siden.

Med huset fik jeg også mulighed for at anskaffe mig den hund, jeg også har drømt om i mange år. Jeg er til store hunde, troede jeg. Men jeg er gangbesværet og har gigt og smerter i hele kroppen, og kunne derfor ikke magte en stor hund, og måtte altså anskaffe mig en lille - en meget lille. Det blev nemlig en chihuahua - ved navn Fido. Det gav mig så muligheden for at opdage, at selv så lille en hund indeholder de samme kvaliteter som en stor. Fido er klog, sjov og kærlig og passer på mig efter bedste evne :-) og han er min bedste ven.

Jeg er mor til fire voksne børn og mormor/farmor til otte skønne børnebørn (2 - 22 år). Alligevel savner jeg nogen at snakke med, nogen at blive venner med - derfor denne boble.

Lidt om mig. Jeg er et tolerant menneske og meget empatisk, og saa er jeg interesseret i politik og samfundet omkring mig, især miljøet. Jeg elsker teater og holder af en god film (gerne drama), og så kan jeg lide en tur ud i naturen. Jeg har dog ingen bil, så det sker ikke så ofte.

Ja, det var en hel masse om mig, håber det har vakt din interesse. Hvis det har, så skriv endelig og fortæl lidt om dig selv. Måske vi kan blive venner. Jeg glæder mig til at høre fra dig og måske møde dig. Mange hilsner Vinie Vingaard.

Tilmeld dig og skriv til Vinie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 569.434 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her