Boblberg logo
Hvorfor er der forskel på tøj? DuKanFåMitNavnSenere

Hvorfor er der forskel på tøj?

Hejsa

Jeg er en dreng på 20 år.

Jeg er meget interreseret i pigetøj og vil egentlig bare gerne kunne gå i det...

Men det kan jeg bare ikke. For så skal jeg "springe ud" på trods af, at jeg egentlig ikke er homo (og alt respekt til dem som er det). Men jeg finder bare især strømpebukser, kjoler, nederdele osv meget mere lækre og behagelige.

I min tidligere bobbel spurgte flere mig egentlig hvad jeg søger.

Det jeg egentlig søger er faktisk et sted/steder jeg kan være sammen med andre folk (Alder og køn er lige meget) i mit pigetøj. Jeg ejer rigtig meget tøj efterhånden men kan egentlig ikke rigtig bruge det.

Jeg har før kørt ud til steder som der ikke rigtig er befærdet og gået en tur i en kjole og lignende. Men det er bare ikke helt det samme og gå alene...

Jeg kan ikke færdes i tøjet på steder hvor der færdes mennesker da jeg har flere store vennegrupper (gudskelov for det. Det er der andre som der ikke har... :( ). Men derfor føler jeg mig fortsat alene engang imellem da jeg ikke rigtig kan dele min lyst til pigetøjet.

Så jeg søger nogle som jeg evt kan besøge engang imellem og færdes i det tøj jeg egentlig gerne vil eller nogle som der gerne vil med ud på en gåtur et sted som der ikke er så voldsomt befærdet :)

Tilmeld dig og skriv til DuKanFåMitNavnSenere

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.478 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her