Boblberg logo
Venskaber søgesDitte

Venskaber søges

For lidt over 7 år siden, flyttede jeg til Lolland, over til min nyfundne kærlighed. Desværre faldt vennekredsen drastisk, både for min mand og jeg, og det har været enormt svært at finde nye..

Jeg, personligt, savner at kunne mødes med gode veninder, tale om alt mellem himmel og jord, drikke vin, gå på cafe - og alt derimellem, som man nu gør med veninder.

Desuden savner min mand og jeg andre par vi kan mødes med - par vi bl.a. kan spise lidt god mad med.

Vi har mange forskellige interesser, bl.a. musik - vi holder meget af at høre gamle plader, gå til koncerter (når der er råd til det), min mand spiller selv lidt musik i fritiden.

Desuden har vi dyr; bl.a. hunde og krybdyr. Min mand holder af motorcykler. Og meget andet...

Jeg har en datter på 11, som jeg har hver anden uge, min mand har sin datter på 13 hver anden weekend, og så har han to voksne børn.

Jeg er 34 og min mand er snart 51 - mht alder, på kommende bekendtskaber, så er det ikke dét, der har den store betydning, så længe vi falder godt i hak med hinanden, kan snakke sammen og have det sjovt.

Jeg håber at høre fra andre spændende og søde mennesker i nærheden, som måske mangler nogle venner som os - vi er nede på jorden og stille og rolige, men kan også sagtens holde et brag af en fest..

Kh Ditte

Tilmeld dig og skriv til Ditte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.800 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her