Boblberg logo
Har du en bondegårdMentoo

Har du en bondegård

Hejsa i min lille bobl: Jamen så prøver vi det, og ser hvad det kan udvikler sig til :-) Jeg er adoptivbarn fra Bangladesh. Ca 50 år gammel. Lige nu bor jeg i - en smuk havneby om sommeren. Bor alene. Har en søn på 24 år.

Søger mennesker med samme interesse som jeg selv. Om du mand eller kvinde gør ikke den store forskel. Eller at der er flere folk med samme interesse. Bare du/ i er kreative. Jeg selv skriver digte, har malet siden jeg var barn. Udstillet en del. Kan undervise i kunst/ madlavning. Har skrevet en selvbiografi, to børnebøger, og en kogebog. Har stor lidenskab for madlavning.

Min drøm er at finde et bofællesskab - da jeg er meget social menneske.

Det kunne også være man kunne finde sammen med flere folk ude på landet. fx en stor gård, og lave B&B... Galleri med brugskunst. Så der kom en indtægtskilde. Måske er du den person som har en gård!

MEN! Alt dette er bare min drøm, Og en måde på at kunne klare sig selv, rent økonomisk! Og det at være i et fællesskab.

Tænk hvis andre gik med de samme drømme - så skriv endelig til mig.

I starten søger jeg nok mest nogen folk fra mit nærområdet, som jeg kunne male/udstille sammen med, Eller snakke sammen med... at hænge lidt ud sammen med. Hvor man kunne gå ture (cafe, udstillinger, teater, bio, og den dur). Lave mad sammen. Og snakke om alle disse overnævnte ting.

Jeg kom til Faaborg, kun! på grund af job, men det gik desværre ikke. Så nu hænger jeg lidt fast og føler mig lidt alene. Har boet her siden 2020 og jeg kender stort set kun folk der er over 65+ Det en lille by og svært at finde andre omkring de 30 - 50 år. Så hvis du bor i nærheden og lever et sundt liv, kunne det være hyggeligt at mødes...

Kærlig Hilsen Den skøre Fynbo :-)

Tilmeld dig og skriv til Mentoo

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.139 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her