Boblberg logo
En fortælling om livetAnette

En fortælling om livet

Offer for stalking!

I 2015 mødte jeg kærligheden.

En mand med 2 drenge børn. Jeg har selv 2, en datter på 18 og søn på 16 idag.

Manden og jeg blev kærester i april 15, men alt viste sig at være en grim grim forelskelse, fra hans side af. Vi var kærester i 2 mdr! Manden som jeg vil kalde J, valgte at gøre livet surt for mig og Min familie og venner.

Jeg tog valget at slå op med ham, fordi jeg bemærkede noget ondt over ham, når vi fx ikke var enige. Dette skulle så gå hen og blive hvad man ellers ser på film. Fjenden i mørket, for det blev han. Fra april 15 til december d 22 2015, valgte han,at stalke mig. Mit liv som enlig mor og beskytter fik pludselig en mening. J valgte at udføre nogle gøremål som han havde sat sig for i sit hoved, for jeg. Ja jeg skulle ikke gå og tro, at jeg skulle være lykkelig uden ham. Trusler blev det til x mange. Mange ulovlige paragraffer blev brugt og brudt. Mordforsøg på mig x 2 ved at cutte mine bremse slanger. Begå hærværk hos min far og indbrud hos min veninde hvor jeg ofte kom. Han vidste altid hvor jeg var, hvor jeg skulle hen og hvornår jeg var hjemme.. 7 mdr i helved.

Blev sygemeldt fra min Uddannelse. Sov og spiste ikke som jeg burde,for jeg skulle være på vagt hele tiden, selv om natten. Lægen forbød mig at køre bil,fordi det eneste jeg havde i mit hoved var, nu skal jeg dø. Og hvad med Mine børn. Skal de miste deres mor i en alder af 34 år dengang. Nej.! Jeg endte med at få tilhold på min x. Dette hjalp desværre Ikke, for han blev ved, indtil julen d 22 dec 15.. jeg modtog en sms, ukendt. Beskeden lød på, kom ud til din dør, det var J. Jeg ringede 112. Jeg bor 15 min fra skive politi. Politiet kom med udrykning 10 efter jeg havde lagt på, men dette blev så det sidste jeg så til J. For da jeg lægger røret på,hører jeg en masse støj udenfor. Da jeg ser sirenernes lys komme mod mig, åbner jeg døren ud,som var låst.. J havde hængt sig selv. Han havde skrevet et afskedsbrev til mig og alle han havde såret. Men J sidste besked var, jeg ville dø hos dig.. Jeg vil altid elske dig uanset hvor jeg kommer hen nu.

Vi nåede at være kærester i 2 mdr kun og jeg idag,tænker bare hvor meget mit liv har betydning. Så kære folk. Selvom man har et godt og solidt hjerte så pas på det.

Jeg får rigtig mange henvendelser hver dag,og når desværre ikke at besvare dem alle.

Tilmeld dig og skriv til Anette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.018 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her