Boblberg logo
Ven/Veninde - Madaften/film/gåturChristian

Ven/Veninde - Madaften/film/gåtur

Hej derude

Jeg er en 30 årig mand, som søger - Ja alt fra en kort gåtur, en kop te, inspiration i køkkenet, koncert, cafetur, en rejse makker - Eller best case, en bedste ven eller veninde.

Vil rigtig gerne udfordres med alt muligt udendørs - Så som klatring (er højdeskræk #BringIt ), wakeboard, vinterbadning (er kuldskær #BringIt ), eller hvad det nu kan blive til.

Jeg er ikke afvisende for noget, som kan udvikle sig til mere, men det er mere vigtigt for mig at finde nogle mennesker jeg vil have omkring mig.

Fuldstændig uforpligtende, jeg har ingen forventninger til dig, andet at vi ses, og kan se om vi kan sammen som mennesker.

Kort om mig:

Jeg hedder Christian, jeg arbejder som projektchef hos et firma der hedder Clever. Jeg er ansvarlig for el-ladebilsstandere i det offentlige rum.

Der er nok gået lidt for meget arbejde i den, og karrieren har fyldt rigtig meget - Og det er også grundet jeg har denne boble - Som jeg håber betyder jeg nu kan fokusere mere på privaten, og de mennesker jeg færdes med.

Som person er jeg stille og rolig, og nyder alt fra en serie, og i ny og næ lidt computerspil.

Jeg prøver at træne hver dag, men det er nok nærmere 5 gange om ugen - Så længe jeg ikke fylder hverdagen med venner og veninder, så er tiden til det - Så håber at trappe ned for træningen over sigt.

Jeg har bil, så placering er lige meget

Tidspunkt kunne være i weekenderne, eller i hverdagene om aften.

Tilmeld dig og skriv til Christian

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.254 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her