Boblberg logo

Nye veninder i København søges.

Jeg er en glad og udadvendt 1974'er som søger lidt nye veninder og relationer. Jeg er bedst på tomandshånd eller i små grupper, da jeg bedst kan lide "småt, nært og hyggeligt." En sjælden gang kommer det over mig, og så holder jeg en stor fødselsdag osv. smiler :-)

Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende siden 2003, og er forretningsdrivende og behandler. Jeg har egen praksis og forretning på Frederiksberg/Valby, hvor jeg er massør og rådgivende terapeut. Jeg har 1/10-20 afstået min forretning og leder pt. efter nye lokaler.

Når jeg ellers har fysiske rammer for min business, sælger jeg små gaveartikler, sten, krystaller, olier, tarotkort og andre spændende spirituelle ting og sager. Endvidere er jeg en rigtig ildsjæl og iværksætter :-)

Jeg har været sammen med min mand siden 1999, Efter eget ønske har jeg Ingen børn. Men jeg elsker dyr (nok mere end mennesker) LOL :-D .

Jeg ønsker veninder gerne vil have NÆR relation, som ikke er bange for at mødes i det virkelige liv, og holde TÆT kontakt. Da jeg har mange bekendte, ønsker jeg ikke flere i den kategori.

Søger veninder til biografhygge, hjemmelig hygge, gå ud at spise, tage på café, rejse på små storbyferie turer til London, Rom m.m. og du må gerne være GLAD for at tale i telefon :-)

Du må gerne synes at det spirituelle sjovt og spændende, UDEN at være helt flagerpower og besat af "guddommelighed" på et ukritisk niveau. Men nysgerrighed og sund skepsis på det. :-)

Alder er ikke vigtigt for mig. Mit netværk spænder af mennesker fra midten af 20'erne til starten af 80'erne. Det er et MUST at du kan lide dyr :-) Det er vigtigt for mig, og i min verden siger det meget om et menneske, hvordan man er og behandler dem som er "ikke-mennesker."

Du skal være et ærligt, rart og ordentligt menneske overfor dig selv og dine omgivelser, for det er jeg også overfor mine omgivelser og mig selv. :-) ;-)

Jeg er RIG på livserfaringer i rigtig mange retninger, samtidig med at jeg er ungdommelig af sind. Jeg er på en måde stadig i mine tanker slutningen af 1980'erne - det var nogle fede år som betyder meget for mig. :-)

Noget som også er ret VIGTIGT for mig, er at du har de skarpe briller på i disse tider, og ikke bare er autoritetstro og tilhænger, af alt det regeringen og staten har budt os her i Danmark, og for den sags skyld også det som sker i andre lande siden foråret 2020! Så hvis du har en god, sund og KRITISK indstilling, hvor DU godt selv kan tænke og regne, UDEN mediernes indflydelse, så tror jeg at vi vil kunne fint sammen.

Jeg arbejder en del, men er du den rigtige veninde hvor vi bare klikker og går i spænd, giver jeg mig tid og engagerer mig.

Jeg har bil og kommer nemt rundt. :-)

Jeg er sjov at være sammen med :-) :-) Elsker at være ironisk og kører dialogerne helt over styr og bare være flad af grin, og jeg kan være dybt alvorlig, og måske til tider virke lidt hård. Jeg er givende og ELSKER at gøre andre mennesker glade, men man skal ikke tage mig forgivet og man skal ikke udnytte min generøsitet, så slår jeg stiften i!

Hvis du synes min beskrivelse lyder spændende, så send en besked :-) Glæder mig til at høre fra dig!

Jeg har senest været logget på herinde 22/9-2022.

De bedste hilsner

Flygirl05 :-)

Tilmed dig og skriv til

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 517.922 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her