Boblberg logo
Tarot og tarotkort - spirituelFlygirl05

Tarot og tarotkort - spirituel

Hej :-)

Jeg søger andre som er interesseret i tarot og tarotkort (ikke englekort og ikke orakelkort, men TAROTKORT).

Jeg har selv praktiseret siden 2015, og tarot er en del af min levevej.

Jeg bruger tarotten som et visuelt redskab til rådgivning. Så jeg spår altså ikke. At andre måske gør, er helt OK med mig - jeg dømmer ikke så længe etikken er i orden.

Det kunne være rart at dele med andre, og måske mødes i ny og næ til en hygge dag eller aften med tarot. Det kan være hos dig, hos mig (hvis du kan tåle kat - jeg har to dejlige missebørn).

Normalt har jeg en skøn alternativ butik, men har solgt den oktober 2020, og leder pt. efter nye lokaler, hvor Tarot også er en kæmpe del af butikken. Har pt. en pop-up shop i Valby på Roskildevej inde i et lille massagecenter.

Det er underordnet hvilket niveau du er på, så længe du har interesse for tarotkort. Jeg er entusiast og noget af en tarotnørd og ved rigtig meget. Jeg holder af at dele, og jeg underviser også. Og et par gange om året tager jeg til tarotfestival og konference i London. Det er så dejligt tæt på og tarotsamfundet er bredt og vidt - vi mødes fra alle verdenshjørner :-) Det kunne være FEDT hvis du havde lyst og råd til at tage med, men bestemt ikke et kriterium.

Så hvis du er til tarot og tarotkort, så skriv endelig.

Jeg er frisk, sjov at være sammen med og udadvendt (i mindre grupper). Jeg er fra 1974 og er Krebs af stjernetegn, hvis det betyder noget for dig. :-)

Ønsker du blot undervisning i tarot eller rådgivning med tarot som redskab, så er du også meget velkommen til at tage kontakt. Undervisning og rådgivning foregår i mødelokaler på Roskildevej på Frederiksberg.

Mit profilbillede er Sværdenes Dronning i tarotten, og det et mit ansigt der er brugt til dette kort i dette sæt som hedder Tarot Grand Luxe og er designet af Ciro Marchetti.

DET KUNNE VÆRE FANTASTISK AT HØRE FRA ANDRE TAROT FANS!

Har senest været logget på 22. september 2022.

PS. Noget som er ret VIGTIGT for mig, er at du har de skarpe briller på i disse tider, og ikke bare er autoritetstro og tilhænger, af alt det regeringen og staten har budt os her i Danmark, og for den sags skyld også det som sker i andre lande siden foråret 2020! Så hvis du har en god, sund og KRITISK indstilling, hvor DU godt selv kan tænke og regne, UDEN mediernes indflydelse, så tror jeg at vi vil kunne fint sammen.

Tilmeld dig og skriv til Flygirl05

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 530.497 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her