Boblberg logo
Tarot, tarotkort, tarotnørd.Flygirl05

Tarot, tarotkort, tarotnørd.

Hej :-)

Jeg søger andre som er interesseret i tarot og tarotkort (ikke englekort og ikke orakelkort, men TAROTKORT), helst i Frederiksberg, København/brokvartererne, Valby og Vanløse, men Brønshøj, Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Glostrup er også ok. 🙂

Jeg har selv praktiseret siden 2015, og og arbejder som professionel tarotrådgiver og tarotunderviser - det er del af min virksomhed og min dejlige butik på Frederiksberg.

Jeg bruger tarotten som et visuelt arbejdsredskab til rådgivning. Så jeg spår altså ikke. At andre måske gør, er helt OK med mig - jeg dømmer ikke så længe etikken er i orden.

Det kunne være rart at dele med andre, og måske mødes i ny og næ til en hyggedag eller aften med tarot. Det kan være hos dig eller hos mig i min butik på Frederiksberg - i hverdagene er jeg i min butik fra 12:30-18/19 tiden tirsdag til fredag, og jeg arbejder også i weekenderne.

Du skal som minimum kunne en eller flere grundbetydninger af kortene, eller almindelig billedanalyse på folkeskole niveau. Så længe du har interesse for tarotkortene og er i læreproces 🙂.

Jeg er entusiast og noget af en tarotnørd, og ved rigtig meget. Jeg holder af at dele min viden og at være hjælpsom hvis vi mødes, MEN såfremt du ønsker decideret undervisning, så er det en anden snak!

Et par gange om året tager jeg til tarotfestival og tarotkonference i London og det kunne være dejligt at finde en at rejse med til præcis dette. Jeg gør opmærksom på at det IKKE er billigt. London er så dejlig tæt på og tarotsamfundet derovre er bredt og vidt - vi mødes fra alle verdenshjørner :-) Så det kunne være FEDT hvis du har tid, lyst og råd til at tage med.

Så hvis du er til tarot og tarotkort og lidt halv spirituel, så skriv endelig.

Jeg er frisk, sjov at være sammen med og udadvendt (i mindre grupper). Jeg er fra 1974 og er Krebs af stjernetegn, hvis det betyder noget for dig. :-)

Ønsker du blot undervisning i tarot eller rådgivning med tarot som redskab, så er du også meget velkommen til at tage kontakt. Undervisning og rådgivning foregår i min butik på Godthåbsvej på Frederiksberg.

Mit profilbillede er Sværdenes Dronning i tarotten, og det et mit ansigt der er brugt til dette kort i dette sæt som hedder Tarot Grand Luxe og er designet af Ciro Marchetti.

DET KUNNE VÆRE FANTASTISK AT HØRE FRA ANDRE TAROT FANS!

Har senest været logget på 20. maj 2024.

PS. Noget som er ret VIGTIGT for mig, er at du har en god, sund og KRITISK indstilling til alt hvad der rør sig, både i den virkelige verden og den spirituelle. Og du er godt til at tænke selv og skarpsindig. Så tror jeg at vi vil kunne fint sammen.

Tilmeld dig og skriv til Flygirl05

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her