Boblberg logo
Søger veninder Bettina

Søger veninder

Jeg er en pige på 33 år som bor i Kongerslev har en bette pige på snart 8 måneder og 4 små hunde.

Jeg er tilflytter så kender ikke så mange omkring Kongerslev, Aalborg og omegn. Så ville være super fedt hvis jeg kunne få et netværk deromkring, men er du langt væk fra skal du ikke holde dig fra tastaturet hvis du tænker vi måske kunne få et godt venskab..

Jeg er ikke party pigen hverken drikker eller ryger. Men går meget op i træning. Og er meget alternativ, kan godt lide friluftlivet. Eller måske ud at dykke, springe falskærm eller måske prøve rolle spil (virker måske nørdet men ku godt tænke mig st prøve det) eller en tur i teater. Er frisk på lidt af vært. Rejser også en del og ville være fedt hvis man i fremtiden kunne tage en tur sammen med eller uden barn/børn. Dog ikke et krav.

Er en pige med en masse energi livsglæde, humor, glad, meget klodset til tider så der kan man få sig et godt grin😂 er god til at lytte og være der for andre hvis de har brug for det, er eventyrlysten og en masse andre ting, men skulle jeg skrive det hele bliver i aldrig færdig med at læse og vi skal også have noget at snakke om når vi mødes 😉 Er altid med på at prøve noget nyt.

Skulle du have lyst til at mødes til en gå tur eller hvad det nu lige kunne være så skriv endelig 😁🤔

Er helt ny inde for det her så kan måske nok lyde lidt mærkeligt sådan som jeg skriver 😂😂

Tilmeld dig og skriv til Bettina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.132 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her