Boblberg logo
Tilflytter søger netværk Thomas

Tilflytter søger netværk

Jeg flyttede til for to år siden hvor min kæreste og jeg havde købt et renoveringsprojekt i Sydbyen. Et projekt vi omtrent har brugt et hvert arbejdsfrit minut på de sidste to år. Hvorfor tiden ikke rigtig har været til og etablere sig et netværk i byen. Det forholder sig anderledes nu, da byggeriet er sådan da færdigt, Så nu er det tid til forandring. Hvorfor er jeg her, Og det er i sandhed et interessant projekt. Som novice udi denne form for online interaktion for netværks skabelse, er forventningerne, om ikke høje, så af en betragtelig karakter.

Om du er tilflytter uden netværk som jeg selv -eller født og opvokset i byen med veletableret netværk gør mig lige så lidt som om du er mand eller kvinde. Det eneste der er af betydning er din lyst til samvær og udvidelse af dit fysiske netværk.

Mine interesseområder lader sig ikke umiddelbart nedfælde på et par linjer. De spænder bredt og udvides løbende - nysgerrighed er altid tilstedeværende. Mit værdigrundlag er solidt men udfoldes bedst i sam –og modspillet med andre. Udfordringer er essentiel ikke at du behøver og være drevet således.

Nogle af hovedpunkter for interesseområderne er:

vandring

løb

outdoor

MTB

kajak

træning af alveredens slags.

men også næsten alt der kan puttes under temaet hygge

Tilmeld dig og skriv til Thomas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.779 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her