Boblberg logo
Veninde søges til cafebesøg,Heydi

Veninde søges til cafebesøg,

Hej jeg er en kvinde på 56 fra Næstved

Nu har jeg været herinde i lidt tid og jeg begynder at forstå hvordan mænd må have det på en datingside, hvor de hører fra nogen ind i mellem og så skriver man tilbage og svarer på det man bliver spurgt om og så lige med et så ophører forbindelsen, noget skyldes måske mig selv men oplever lige så tit at det er fra den anden part.

Men måske det bare er sådan at det fungerer herinde eller måske er det bare ikke meningen at finde en god veninde, men så er det jo godt at man har vænnet sig til det igennem årerne ?? men hvad det kan jo også pludselig være at den rigtige kemi er der så der starter et godt venskab, så bliver lidt endnu

Men Jeg tænker det kunne være hyggeligt at få kontakt med nogle kvinder i alderen 40-70 som ligesom mig godt kan savne en man kan mødes med enten privat eller på en cafe ind i mellem.

Søger en sød, munter veninde, der ligesom mig elsker humor, men også gerne en man kan være fortrolig med og stole på, en der ligesom jeg er god til at lytte og give plads til at begge kan komme til orde.

Håber denne veninde findes herinde.

Hilsen fra Heydi

Tilmeld dig og skriv til Heydi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.723 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her