Boblberg logo
Stine

Superskønne ven(inder) søges

Hej! :) (Jeg er 31)

Ja.. Det er jo i virkeligheden lidt af en kandidat jeg går og leder efter.

For 6 år siden flyttede jeg fra Jylland hertil uden at kende en sjæl.

Jeg har gennem uddannelse og job mødt masser af søde mennesker som jeg da også ses med fra tid til anden. De har boet her hele deres liv og har derfor allerede de her helt tætte venskaber de har skabt gennem årene. Derfor har de ikke brug for mig i samme omfang som jeg har for dem, for ikke at lande i ensomhedens hule hånd.

Ved du hvad jeg skriver om, kan du i den grad relatere og har du også en lyst til at være en af de vigtigste personer i din venindes liv?

Så skriv til mig og lad os se om vi kunne blive noget for hinanden :)

Jeg bor i et hus i Søborg med en stor dejlig have med dam og spa (masser af plads til en masse venindehygge), jeg har en glad hund på snart 2 år som opfører sig som et forkælet enebarn (det er han jo også). Man bliver nødt til at have en snert af kærlighed til hunde for at kunne besøge mig, for han - elsker - gæster.

Jeg stoppede for et års tid siden som kandidat i pædagogisk filosofi pga. coronarestriktionerne, og at jeg hellere ville hyggestudere filosofi når ting var 'normale'. Jeg havde ikke lige regnet med nedlukningen ville vare SÅ lang tid, så jeg er efterhånden professionel i at gå hjemme.

Herhjemme laver jeg vegetariske retter ad libitum, og når verden åbner lidt mere op, så skal jeg i gang med at træne pole igen. (jeg nåede kun 2 måneders træning inden sidste nedlukning, så er meget ny på en polestang.)

Håber jeg hører fra dig!

Mvh

Stine Lyk

Tilmed dig og skriv til Stine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 455.466 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her