Boblberg logo
Nye venner søgesIngelise

Nye venner søges

Frisk par begge 74 år søger vennepar til hyggeligt samvær, spise en middag sammen, nyde en øl, et glas vin, eller bare en sludder over en kop kaffe. Køre en tur ud i det blå (har bil) gå en tur i en by, besøge en Café eller måske et loppemarked osv.

Efter vi sluttede med job for et par år siden, er der mere tid i hverdagen og der må være andre som også synes det er lidt sjovere, når vi er flere sammen, og får nye indtryk.

Vi har et positivt syn på tilværelsen, bor i hus med dejlig have, og tilhører “gør det selv” folket. Vores familie er sammenbragt, så der er dine og mine børn, børnebørn og oldebørn.

Vi elsker at rejse og har været flere steder sydpå. Tyrkiet er vores favorit og hvis kemien er der kunne vi måske rejse sammen.

Han: er vild med maskiner og værktøj, så garagen blev til værksted, og han er en meget hjælpsom håndværker. Drivhuset er også hans interesse, her dyrkes alt spiseligt, og har er glad for at lave mad. Han går ture og nyder naturen.

Hun: elsker haven og bruger, med fornøjelse, mange timer der.

Tegning og maling af billeder med akrylmaling er en anden hyggelig interesse. Hun har støbt mange.figurer i beton ( med hans viden og hælp). Genbrugsbutikker er en anden hobby og besøges ofte. Er der gevinst kommer symaskinen frem.

Skriv og lad os mødes ude eller hjemme.

Kh. Ingelise

Køge

Tilmeld dig og skriv til Ingelise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.376 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her