Boblberg logo
Søger veninder og vennerCecilie

Søger veninder og venner

Hej,

Mit navn er Cecilie og er 21 år gammel. Til daglig bor jeg med mine forældre og min yngste bror i en lille landsby. Jeg blev student fra Viborg Gymnasium og HF, og er nu igang med mit andet sabbatår hvor jeg arbejder i butik.

Jeg er en stille og rolig ung pige, som interesserer sig for mange forskellige ting herunder natur, sport, mode, madlavning, bage, makeup, læse bøger, musik osv. Lige så meget som jeg nyder en stille og rolig aften derhjemme, elsker jeg også at gå i byen med mine veninder og have det sjovt.

Som nævnt ovenfor er jeg meget stille og rolig, men jeg elsker også at lære nye ting og opleve nye og anderledes ting end hvad jeg ellers er vant til.

Jeg er meget nysgerrig og interesseret i andre mennesker, derfor skal du ikke være bleg for at skrive selvom du har andre interesser. Det er kun fedt med forskellighed samt at få udvidet sine horisonter. :)

Jeg er en af de eneste af mine veninder der bor i Midtjylland, da de andre er flyttet hjemmefra pga studie, og ser dem derfor ikke lige så tit som jeg ønsker.

Jeg søger derfor nye/flere venner og veninder, så jeg kan få en bredere omgangskreds, nye bekendtskaber og oplevelser. Alder og køn har ingen betydning. Jeg foretrækker dog, at vi er nogenlunde jævnaldrenede (18-25 år).

Hvis det lyder som noget for dig, er du altid velkommen til at skrive til mig :)

Tilmeld dig og skriv til Cecilie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.657 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her