Boblberg logo
Kvinde midt i livet Joan

Kvinde midt i livet

Kvinde på 55 søger nære veninder/venner. Jeg er akademisk uddannet og i fuldtidsarbejde, og jeg savner en større omgangskreds, da mit netværk de senere år er blevet noget ¨slidt¨: Nogle er flyttet langt væk, andre er blevet skilt, og efterhånden kunne jeg godt tænke mig at møde nye mennesker. Jeg er single og uden børn og er desuden mere til nære relationer og dybe venskaber end at have 471 venner på Facebook.

Jeg kan lide mange af de ting, de fleste mennesker holder af: God mad og vin, dialog og samtale, kaffe og te, natur, litteratur, opera, brætspil, rejser mm. Desuden synger jeg i kor og har en stor interesse for astronomi (ikke at forveksle med astrologi, vel).

Jeg kunne godt tænke mig at møde nogle, der også har lyst til at gå ud at spise eller mødes over lidt god mad og vin hjemme, lidt café-hygge, tage på museer eller udflugter, gå en tur, tage i operaen, mødes over brætspil el. lign.

Du er nok ml. 45 og 65 og har sandsynligvis en form for uddannelse, og du kan tale om rigtig meget andet end dine fremmelige børnebørn.

NB: Jeg er ryger.

Tilmeld dig og skriv til Joan

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.627 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her