Boblberg logo
Modeller til fotoopgaver søgesHH

Modeller til fotoopgaver søges

Jeg arbejder som freelance model- og portrætfotograf og søger modeller til forskellige fotoopgaver. Billederne tages fortrinsvis udendørs, men indendørs shoots kan også forekomme. Sammen udvælger vi de steder, hvor fotograferingen kommer til at foregå. Billederne tages både i farve og sort/hvid.

Til opgaverne testes der forskelligt udstyr og billederne tages i både naturligt lys og med flash. Du må meget gerne selv komme med nogle idéer også.

Til optagelserne kan der evt. også være en assistent og/eller en makeup-artist tilstede. Andre gange også en ekstra fotograf.

BTS (behind the scenes) optagelser kan også forekomme.

Billederne tilbydes på TFP basis (time-for-print), hvor både fotograf og model arbejder vederlagsfrit, men begge får nogle billeder med hjem. Disse billeder kan så publiceres iht. en kontrakt vi laver.

Hvis du er interesseret så kontakt mig i en privat besked her på Boblberg, så vi evt. kan aftale et videre forløb. Alle er velkomne til at skrive. Udfra din profil vil jeg vurdere, om du matcher de opgaver jeg søger modeller til.

Billederne tages fortrinsvis i dagtimerne på hverdage eller i weekend og lokationen vil være København og omegn.

Du kan finde mig på Facebook og Instagram @photos.by.hh

OBS: du skal være fyldt 18 år.

Tilmeld dig og skriv til HH

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.137 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her