Boblberg logo
Vi søger frivilligeNatteravnene

Vi søger frivillige

Natteravnene i Køge er en frivillig social forening, der går ture i hold på tre m/k’er i Køge by natten efter fredag og lørdag i de karakteristiske gule jakker. Vi går typisk fra kl. 24 til 03, men ændringer kan forekomme ved f.eks. Køge Festuge eller lign. arrangementer.

Gennem synlighed og tilbud om ansvarlig voksenkontakt, er vi med til at skabe tryghed og støtte børn og unge der måtte have behov. En af sideeffekterne ved denne indsats er, at hærværk, vold og anden småkriminalitet i de områder hvor vi færdes, ofte falder drastisk.

Natteravnene Køge er blevet til på lokalt initiativ og etableret i samarbejde med Natteravnenes Landssekretariat og tilsluttet samme. Vi har været aktive i Køge siden december 2000, og er i øjeblikket ca 25 aktive.

Udover Køge By, har vi i flere år haft lokale tiltag i Herfølge, Ølby, Bjæverskov, Borup m.fl., samt haft ture over kommunegrænsen til bl.a. Stevns Kommune.

Du er altid velkommen til at få en uforpligtende prøvetur. Blot ring til Martin på 56276475, men det sikreste er at skrive en e-mail til natteravnene@koege.org med et navn og telefonnummer - så ringer Martin igen.

Se også vores billeder på http://www.valloe.org/galleri.htm

Tilmeld dig og skriv til Natteravnene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her