Boblberg logo
Elsker du grin og gode snakke  ☺️Annette

Elsker du grin og gode snakke ☺️

Hej....☺️

Jeg er en kvinde fra Nordsjælland, 52 år. Har et teenager enebarn der er hjemmeboende og lever sammen med faren som jeg har kendt i 17 år….😊

Familielivet betyder alt for mig - det værner jeg om, ligesom jeg er en troværdig og ærlig ven, som værner om mine venskaber.

Jeg vil betragte mig selv som dyb, ærlig, sjov og let til latter - jeg værdsætter venskaber hvor man tør være sig selv og respektere hinanden for dem vi er. Jeg intetessere mig for psyken og finder det spændende “at kende sig selv indefra” - jeg tænker at livet er en lang læring ☺️🙏🏻

Desuden er jeg ofte i haven når vejret er til det, hvor jeg nyder at ordne mine staudebede mm. Desuden elsker jeg en god film eller serie og bylivet og besøger gerne København til en shoppetur og cafebesøg.

Jeg går gerne en lang gåtur med en spændende podcast i ørene - men er også til snakkende gåture og medbragt kaffe, evt med dig?

Måske du ligesom jeg også har et dejlig job, familie med barn/børn, - men som jeg, godt kan mangle en anden kvinde/kvinder at dele stort og småt med - ja hvad vi sammen finder interessant.

Skriv til mig og fortæl lidt om dig selv - hvis du tænker vi måske kan matche…

Tilmeld dig og skriv til Annette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.771 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her