Boblberg logo
Årgang 1948 søger bekendskabTage

Årgang 1948 søger bekendskab

Jeg er meget posetiv og humoristisk, holder mig i form, men stadig lidt overvægtig.

Sluttede som aktiv konkurrence styrkeløfter i 2008 som Dansk mester i Master 2 klassen. (50-60 årige) var Dansk Mester i 5 år. Jeg har altid trænet og b.la. trænet en masse boksning og selvforsvar.

Var vagtmand i ca. 30 år indtil jeg gik på efterløn i 2010. Jeg har 2 hunde, 1 dværgpincher, 1 dansk svensk gårdhund.

Jeg mistede min kone 1. august 2019, vi traf hinanden i 1962 og flyttede sammen i 1963, fik vores første søn i 1965, blev gift i 1966 og fik ialt 3 drenge.

Jeg har 8 børnebørn og for nuværende 6 oldebørn. Jeg bor i eget hus og har bil. Jeg har rejst meget både charter og camping, fordi min kone havde bisselæder i skoene, haha.

Mit største problem er jeg siger tingene direkte hvis jeg bliver spurgt, men til gengæld så er jeg rimelig opmærksom og bemærker tit f.eks. en ny frisyre eller en ny beklædning. Jeg er meget sammen med min yngste søn og hans kone. Jeg er den irriterende type der røg til midt i 1980érne, så jeg foretrækker bekendskab med ikke rygere.

Udover min kone er død så er min mellemste søn også død og den ældste har ingen forældre, hvilket skyltes han tæsker sine damer og vi derfor betragtede ham som psykopat, med hjernen siddende mellem benene. Jeg har nemt ved at komme i kontakt med alle mennesker, sæt mig i et venteværelse og jeg snakker med flere af dem der er der.

Hvis nogen syntes jeg lyder spændende så kontakt mig, hvem ved ,måske opstår der sympati.

Jeg er dog god til at være ven med kvinder og mænd og kan holde min kæft med hvad de betror mig. Jeg har levet et spændende og hårdt liv, især i forbindelse med vagtarbejdet. Mere om det hvis vi træffes. Har man lyst til i smug at se hvem jeg er så kommer jeg næsten dagligt i Hundeskoven ved 10 tiden så godt som hver dag såfremt vejret tillader det.

Er ikke ryger. Hvis der opstår sympati foretrækkes ikke ryger.

Tilmeld dig og skriv til Tage

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.813 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her