Boblberg logo
Kæmper med angst. Søger venskaber Malou

Kæmper med angst. Søger venskaber

Hej mit navn er Malou, jeg er 26 år gammel.

Idag kunne jeg godt tænke mig at fortælle jer lidt om hvordan det er for mig, at leve med angst.

Da jeg var 13 år gammel, var jeg ude for et slemt overfald.

Overfaldet resulterede i at jeg udviklede social angst.

I alle de her år, har det været svært for mig at begå mig omkring mange mennesker. Frygten for at skulle blive overfaldet igen, sidder fast i min krop.

Dagligt når jeg er ude blandt mennesker, føler jeg mig bange og fastklemt.

Det gør at jeg får en masse fysiske symptomer som blandet andet, kvalme, hovedpine, træthed og besvær med vejrtrækningen.

Det er hårdt at leve med frygten hver dag, men jeg er stolt over at være kommet til der hvor jeg er idag, hvor jeg får vejledning og er kommet på medicin. De to ting kombineret gør at jeg kan udvikle mig og lære at leve med angsten. Angst er ikke noget man skal lave sjov med, det er en alvorlig psykisk sygdom som mange lider af og det er hårdt.

Med det sagt, skal angsten ikke have lov at styre mig, for det er mig der bestemmer i min egen krop. Det her er en reminder til alle jer derude der lider af det samme. Det er svært at åbne op omkring, men det er en vigtig del af processen for at kunne overtage angsten.

Hvis nogen af jer går igennem det samme, skal i bare vide at alting nok skal blive okay igen. Jeg vil med glæde lytte til jeres historier, i er meget velkomne til at skrive til mig. Spred kærlighed imellem hinanden og ikke had. ❤️

Derfor søger jeg veninder og venner som jeg kan tage ud med som er i samme båd som mig som også har angst. Så vi kan hjælpe hinanden

Tilmeld dig og skriv til Malou

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 561.523 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her