Boblberg logo
Søger hestevennerMaria

Søger hestevenner

Hej hej

Jeg er en pige på 21 år, som har redet i mange år, og har selv haft heste. Jeg elsker at være i deres selskab og enten nusse eller ride, eller bare være der. Jeg plejer at ride på min mosters heste, men hun bor timers kørsel væk fra mig.

For 7 år siden fik jeg nogle sygdomme, som har gjort at jeg ikke kan ride normalt, så jeg har redet handicapridning siden da. Men nu har mine sygdomme forværret sig, og jeg har siddet i kørestol i 5 måneder nu. Men har nu rejst mig og er igang med genoptræning. Mit mål er udover at komme til at gå igen, at kunne ride igen. Men det er sygt hårdt for min krop da jeg har smerter hele tiden. Men jeg vil gerne ud og lave noget.

Jeg savner at være ved heste og have nogen at dele det med, for jeg føler mig ærligt talt ret alene. Det jeg søger er en veninde/ven som kan tage mig med ud til heste om det er hjemme ved dem, på rideskole eller u name it! Så vil det bare være en befrielse, for så behøver jeg ikke tænke på hvor syg jeg er, og alle de ting jeg ikke kan, for så er jeg sammen med en god ven/veninde og i mit Happy-place: i en stald. Så hvis du er åben for at blive venner med mig og tage mig med ud til hestene, ville det være fantastisk!

Og du er så velkommen til at smide mig en besked, så vi kan lære hinanden bedre at kende :)

Tilmeld dig og skriv til Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.264 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her