Boblberg logo
Veninder søgesFrederikke

Veninder søges

Hej! Jeg er 22 år gammel, oprindeligt fra Fyn, men er flyttet til Esbjerg kommune i forbindelse med mit studie. Jeg har slået mig ned i Bramming, da jeg har købt hus her med min kæreste.

Jeg har af samme årsag mistet en del af min vennekreds idet de fleste af mine gymnasie-veninder/venner er flyttet til Odense eller Aarhus, dette giver desværre anledning til at vi ikke får set hinanden og jeg søger derfor efter nogle nye bekendtskaber idet jeg inderligt har et ønske om at falde godt til herovre.

Til daglig studerer jeg til Bioanalytiker, arbejder i Bilka i Esbjerg og holder meget af at komme afsted i fitness så snart det er muligt, kunne dog godt bruge en der kunne hjælpe mig med at komme af sted, jeg har medlemskab i Gørding motionscenter :)

Jeg lider dog lidt af ensomhed, da min kæreste arbejder mange døgnvagter i løbet af ugen og søger derfor nogle veninder til at lave noget sammen med engang i mellem.. Dette kan være alt fra en gåtur, til en gang aftensmad/frokost eller en tur en byen (Jeg gør dog lige opmærksom på at jeg ikke går i byen ret meget, så hvis du søger en til at gå i byen med hver weekend er det desværre ikke mig du søger, jeg er mere familie/hygge mennesket, men tag ikke fejl kan sagtens feste sommetider ;) )

OBS. billede er nogle år gammelt, bare så vi ikke laver en "tinder" ups'er. Jeg ser lidt ældre ud i virkelig live.

Tilmeld dig og skriv til Frederikke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.379 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her