Boblberg logo
Ven/veninde samfundsdebat&hyggeJohannes

Ven/veninde samfundsdebat&hygge

Jeg søger venner, veninder eller bare bekendte til at ses med. Jeg er 52 og kandidat i kommunikation med socialvidenskab.

Folk kalder mig empatisk, venlig, lun, intelligent og vidende, og jeg har en sort humor.

Jeg kan lide at diskutere politik og samfundsdebat, men kan også snakke med om parforhold og andre af livets emner. Forskellen på mænd og kvinder er fx altid interessant.

Jeg håber, vi skal mødes fx over en kop kaffe, som jeg drikker meget af. Din alder og køn er ikke så vigtig. Vi kan også gå ud og opleve/se noget sammen.

Har venner, men de er ramt af job&børn m.m., så jeg søger flere. Jeg er single og ryger og drikker ikke, men du må skam gerne, bare jeg ikke skal sidde i et røgfyldt rum.

Er aktivt medlem af Amnesty International og medlem af Enhedslisten, hvor jeg kun er aktiv i debatter.

Jeg er med i Enhedslisten, fordi jeg gerne vil have en bedre behandling af syge i Jobcentrene, mere human udlændingepolitik, bedre klimalove og en større demokratisering af erhvervslivet, hvor jeg gerne ser flere virksomheder ejet af kunder og medarbejdere, der konkurrerer på markedsvilkår.

Medarbejderejede virksomheder lønner bedre og giver mere indflydelse, hvilket en stor fordel. Jeg er ikke en, der tror på statseje og planøkonomi.

For tiden har jeg som hobby at hjælpe en ny veninde, jeg har lært at kende på boblberg med at starte virksomhed. Jeg solgte min sjæl for usselt mammon, da jeg var erhvervsaktiv og har været med til at starte flere virksomheder med held.

Mit speciale handlede om Pressekontakt, menneskerettigheder, og retspleje, men jeg endte med salg og marketing i mangel på et fedt kommunikationsjob. og en tur som underviser i kommunikation, organisation og ledelse på et seminarium.

Jeg deltager meget i Facebookdebatter. Her er et af mine mange indslag:

I forhold til at forsvare investeringer i kultur, så kunne det måske være interessant at lave en undersøgelse om, hvilken betydning kultur har for modtagerne af kultur i forhold til livskvalitet forhold til andre investeringer i fx fodbold og måske det tilmed kunne give et økonomisk afkast for brugerne at få kulturoplevelser.

Jeg har en formodning om mange kulturbrugere har uddannelse og løn over middel, men spørgsmålet er så, om de søger kultur fordi de har penge, uddannelse og overskud eller om de har overskud, uddannelse og penge, fordi de bliver stimuleret af kultur.

Kunne være interessant at lave et eksperiment, hvor man tager fx 3000 kontanthjælpsmodtagere med lav uddannelse og giver dem gratis kulturtilbud, og se om de flytter sig i forhold de kontanthjælpsmodtagere som ikke får tilbud.

Og det kunne også være interessant at måle på andre grupper, dagpengemodtagere, sygedagpengemodtagere, faglærte, psykisk syge, fysisk handicappede, pensionister, og øvrige grupper.

Og økonomisk for kulturinstitutioner kunne det være interessant, hvis de der starter som gratister får smag for det og resten af deres dage betaler entre

Noget helt andet er, at jeg synes mange museer har kedelige udstillinger. Plancher med tekst og billeder man ligeså godt kunne se på en hjemmeside m.m.

Så forleden billeder fra en spændende udstilling fra arken, så bare det er spændende nok, vil jeg gerne med

Jeg går på museum og udstillinger, en gang imellem med mere kulturelt interesserede venner, er mere til moderne end klassisk kultur

Jeg er endt på førtidspension, men fungerer generelt godt, selvom jeg er psykisk sårbar. Min sygdom viser sig ved, at jeg får det dårligt af stress, så jeg kan ikke arbejde mere.

Tilmeld dig og skriv til Johannes

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.951 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her