Boblberg logo
nye venner og bekendte Helene

nye venner og bekendte

Hej folkens! 👋

Jeg hedder Helene. Jeg flyttede ind hos min nu mand på Amager for nogle år siden.

Jeg har ikke det store netværk her, så jeg tænkte, at jeg ville prøve herinde for at se, hvad det kunne bringe med sig. Mine interesser inkluderer bl.a.:

🎨 At tage på museum, fx Politimuseet og Nationalmuseet. Jeg har ikke været så meget på kunstmuseer, men jeg er åben for det meste. nye ting og opleve forskellige kulturelle indtryk.

🎬 Biograf- eller filmaftener hjemme. Der er ikke noget bedre end en god film, popcorn og hyggeligt selskab. Jeg er altid på udkig efter nye filmanbefalinger.

🎲 Brætspil er også superhyggeligt.

🎸 Fredagsrock i Tivoli og festivaler er noget, jeg bruger tid på, selvom jeg ikke er så fast på festivaler længere. Jeg nyder musikken, stemningen og de mange forskellige mennesker, man møder.

🏄‍♀️ SUP (jeg er dog stadig lidt nybegynder). Det er en sjov og udfordrende aktivitet, som jeg håber at blive bedre til med tiden.

🧶 Kreative ting.

Jeg elsker også at gå lange ture og udforske nye steder. København har så mange smukke områder, og jeg nyder at finde nye perler i byen. 🌟

Hvis du har lignende interesser eller bare vil hænge ud og lære hinanden at kende, så skriv endelig! Jeg ser frem til at møde nye venner og opleve nye ting sammen.

Tilmeld dig og skriv til Helene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.416 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her