Boblberg logo
Søger rejseven aka backpackere🌟Sofie

Søger rejseven aka backpackere🌟

Hej

Jeg søger en rejsemakker eller flere der gerne vil ud og opleve verden både inden og udenfor Europa, har ikke de store præferencer udover jeg ikke vil på en totalt charterferie. Jeg vil gerne ud og rejse i og omkring sommerferien juni, juli, aug. Der jeg relativ fleksible og har 3 ugers ferie som alle andre.

Jeg ønsker noget backpackere ligne tur, interrail i Europa. Jeg vil egentlig bare gerne opleve så meget så muligt.

Jeg går egentligt ikke så meget op i om du er 25 eller 33 år, så længe vi kan sammen! Så har alder ingen betydning. Derudover at du har lyst til at dele en mega fed oplevelse med mig(måske flere) og de udfordringer der evt. kan opstå på sådan type rejser.

Sidste gang jeg var afsted, var på en grupperejse til Sri Lanka sidste år, som var virkelig nice. Men denne gang vil jeg gerne afsted i enten i en mindre grupper eller med én anden således man har lidt større indflydelse på de ting der oplevelse undervejes.

Jeg hedder Sofie, er 27 år gammel. Til daglig studerer jeg på min kandidat i idræt og sundhed og arbejder samtidig som forskningsårsstuderende på et sygehus. I min fritid har jeg et træningshold, hvor jeg træner børnefamilier to gange om ugen ca. 3 timer ugentligt.

Udover det så bruger jeg meget tid på at træne både på hold og alene, herunder både løbe og styrktræning. Jeg betragter mig selv som en meget jordnær person, åben overfor alle jeg møder på min vej. Jeg er ærlig og lyttende af natur og har en tendens til at være stille i starten af en ny situation. Men det skal nok ændre sig. Jeg er generelt åben overfor nye oplevelser og vil gerne udforske alt, hvad livet har at byde på. Dog er jeg ikke typen, der fester til langt ud på natten, men jeg nyder gerne et glas vin til middagen eller i solskinsvejr.

Så står du også mangler en makker eller flere rejse med! Så skriv endelig

Bedste hilsner Sofie 🌸

Tilmeld dig og skriv til Sofie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 636.231 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her