Boblberg logo
Livsglad dameLise

Livsglad dame

Hejsa.

Jeg mangler venner at dele dette vidunderlige liv med ❣️

Jeg er den heldige ejer af et nedlagt landbrug med et ældre hus. Det er købt for en slik, men der skal også hele tiden gøres noget. Det er sjovt og udfordrende, men jeg savner at gøre det sammen med nogen. Jeg har renoveret så klimavenligt som muligt. Købt brugte materialer, vinduer og døre. Bruger linoliemaling og kalker. Det er godt for klimaet og godt for pungen 😉. Jeg kunne ikke drømme om at bruge gift og lader så vidt muligt naturen råde.

Jeg er hunde-nørd! Og har fire hunde - du læste rigtigt: 4 hunde. Så hvis du også har en hund med sociale evner, burde vi mødes. Og jeg har lige stedet!

Jeg elsker en god krimi og har altid gang i en bog. Interesser mig for mange ting; elsker at dykke ned i et emne.

Børn er vidunderlige og jeg savner at have børn omkring mig. Jeg kunne godt tænke mig at blive reserve bedste. Men tag hensyn til at jeg stadig arbejder og elsker mit job.

Udflugter er dejlige. Små dagture er alletiders og jeg vil gerne gøre det sammen med en god ven.

Jeg forventer selvfølgelig ikke at finde een ven, som har alle mine interesser 🌞. Men en ven, som kan lide ture ud i landet. En anden ven, som vil have en slags arbejdsfællesskab - måske en dag hos dig og en hos mig? En tredje ven, som har hund/hunde - måske kunne mine hunde få endnu flere venner....de har faktisk flere end mig selv 😉

Tilmeld dig og skriv til Lise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.781 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her