Boblberg logo
Nye venskaber med Asperger SyndromTrine

Nye venskaber med Asperger Syndrom

Jeg er en pige på 36 år, der blev diagnosticeret med Asperger Syndrom da jeg var 15 år(2002). Jeg har kun en enkelt person i min omgangskreds med samme diagnose, så derfor kunne jeg godt tænke mig nogle flere venner/venner med samme diagnose.

Desuden blev jeg diagnosticeret med psoriasisgigt da jeg var 22(blev diagnosticeret i juli 2009). Og nogle gange kan man godt føle sig en smule alene, da der for det første ikke er ret mange der kender til denne form for gigt og for det andet kender jeg ikke nogle andre i min omgangskreds der har det. Derfor kunne det være hyggeligt at lære andre at kende der også har psoriasisgigt, for og udveksle erfaringer og hvem ved om der ikke kunne komme nye venskaber ud af det samtidig - det kunne da være fantastisk, men slet ikke noget krav.

Jeg arbejder i Bilka som Serviceassistent i Servicelinjen(sidder i kassen) 20 timer/ugen.

I min fritid elsker jeg og være sammen med venner og familie,

Når jeg bare skal have lidt alenetid bliver den brugt på og læse en god bog(2. Verdenskrig eller biografier), se en god gammel dansk film, male mandala, lave forskellige mønstre med HAMA perler, eller høre musik.

De kunstnere jeg lytter mest til er: ERA, Enya, Enigma, Lindsey Sterling, Celtic Woman, André Rieu, Bond. Desuden er jeg meget begejstret for elektronisk musik.

Med venlig hilsen

Trine :-)

Tilmeld dig og skriv til Trine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.749 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her