Boblberg logo
Psykisk sårbar søger venindeEva

Psykisk sårbar søger veninde

Jeg er 45 år, ingen børn, ryger ikke, introvert, meget følsom.

Jeg vil gerne knytte kontakt til andre voksne kvinder, som selv er introverte og følsomme, og som selv døjer med psykiske udfordringer/sårbarhed.

𝗝𝗲𝗴 𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿 𝗮𝗳 𝗱𝗶𝘀𝘀𝗲 𝗮𝗸𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝘁𝗲𝗿:

Gåture, kaffe og thé (og spise kage, som man fornemmer på billedet😏), spille spil, se en god film/godt tvprogram,....evt. besøge loppemarked, se på kunsthåndværk, keramik, o.lign....

𝗗𝗲𝘁 𝗷𝗲𝗴 𝗯𝗿𝘆𝗱𝗲𝗿 𝗺𝗶𝗴 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗱𝘀𝘁 𝗼𝗺, 𝗲𝗿:

Uærlighed. Det har jeg desværre mødt meget af. Og også at ikke blive accepteret/rummet, når jeg "lagde alle kort på bordet". Jeg er meget følsom af natur og introvert. Jeg er ærlig.

𝗠𝗶𝗻𝗲 ø𝗻𝘀𝗸𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗹 𝗱𝗶𝗴:

At hvis vi aftaler at skrive sammen, at du svarer indenfor 3-5 dage. Det dur ikke for mig hvis der f.eks. går ugevis imellem svarene, når vi er ved at lære hinanden at kende helt fra bunden.

Jeg vil gerne skrive med en person der kan genkende sig selv i de ting jeg fortæller, og som har lyst til/interesse i at lære mig bedre at kende, og på sigt mødes fysisk, hvis altså vi synes der er et godt venskabs-match....

Jeg ønsker mig meget på sigt, at få en eller flere nære veninder, udover den ene jeg har (som er en rigtig god veninde, men vi ses desværre for sjældent).

𝗠𝗶𝗻𝗲 𝗽𝘀𝘆𝗸𝗶𝘀𝗸𝗲 𝘂𝗱𝗳𝗼𝗿𝗱𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿:

Angst og kronisk depression(får behandling), der stammer fra traumatisk opvækst og ungdom, plus nogle grimme ting der er hændt som voksen i arbejdslivet.

𝗠𝗶𝗻 𝗵𝘃𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝗽.𝘁.

Jeg er langtidssygemeldt med angst og depression, og under afklaring i jobcentret, de er begyndt at nævne førtidspension.

𝗗𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝗳𝗼𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗮𝗳 𝗺𝗶𝗴:

- Dette er ikke en ”spøgelses-profil”..... Jeg svarer på dine beskeder, indenfor rimelig tid. Jeg får besked på mailen, når der en meget sjælden gang imellem er aktivitet i indbakken, og jeg svarer altid indenfor få dage.

- Jeg spørger til dit liv og det du fortæller, for at lære dig bedre at kende, og fordi jeg interesserer mig for andre end mig selv, og hvad der sker i deres liv.

- Jeg er en åben og ærlig person. Jeg er pålidelig ift. aftaler. Jeg lover ikke noget jeg ikke er sikker på jeg kan holde.

𝗝𝗲𝗴 𝗵𝗮𝗿 𝗯𝗲𝗵𝗼𝘃 𝗳𝗼𝗿 𝗮𝘁 𝘀𝗸𝗿𝗶𝘃𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗶 𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗱𝗲, 𝗳ø𝗿 𝘃𝗶 - 𝗲𝘃𝘁. - 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘃𝗲𝗷𝗲𝗿 𝗮𝘁 𝗺ø𝗱𝗲𝘀 "𝘂𝗱𝗲 𝗶 𝘀𝗮𝗺𝗳𝘂𝗻𝗱𝗲𝘁".

Dette fordi jeg ikke har overskud til at mødes med personer, som jeg føler mig usikker på, om jeg har nok tilfælles med - da formålet for mig er at på sigt bygge et rigtigt venskab, altså hvor man mødes fysisk - og man kan afklare meget på skrift - hvis begge ikke har noget imod at være ærlige og rimeligt åbne om hvem de er.

Vh Eva.

Tilmeld dig og skriv til Eva

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.782 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her