Boblberg logo
Dorthe - fra Nyborg. Bor OdenseDorthe

Dorthe - fra Nyborg. Bor Odense

Interesser:

Håndarbejde (mest syning af tøj, hækling, patchwork og i det hele taget at være kreativ - det kan være forskelligt)

Jeg læser lidt, og kan godt lide at samtale, måske på en lang gå-tur et eller andet sted hen og hjem - kan klare at gå ture på 10-12 km i nogenlunde rask gang, og måske også lidt mere, hvis der ikke er et klokkeslet.

Kan lide at skrive - også i venskabet/til venner.

Kan lide at spille kort, høre musik, lidt bøger/blade og lave mad og bage, men disse ting gør jeg i mindre grad, men det kan man med fordel delvist gøre med dig måske, hvis du har lyst til dette også.

Jeg kan også finde på at gå på cafe eller i biografen eller en koncert, men det er ting jeg sjældent gør på nuværende tidspunkt. Men at mulighederne findes, gør at jeg nyder det ekstra, når det sker. Nogle gange savner jeg et andet menneske at gøre nogle af ovenstående ting, sammen med. Har du det ligeså, kan du jo skrive til mig - det ville være rart at finde en god ven i nærheden, så man ikke skal rejse langt efter det.

Oprindelige foto var fra en tur på Esbjerg fiskerimuseum, som jeg tog i sommers,, men uden en rejsekammerat, hvilket havde gjort turen endnu bedre. Søger samvær ude, som hjemme i afveksling. Juli 2022.

Dorthe, jeg nærmer mig alderen 56 år.

(fleksjobber/sparekasseassistent og håndarbejdslærer)

Tilmeld dig og skriv til Dorthe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.011 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her