Boblberg logo
Introvert, elsker at snakke.Michael

Introvert, elsker at snakke.

Hej,

Mit navn er Michael. Jeg er 44 år, bor i Næstved og er ganske glad ved, hvor jeg er i livet. Som introvert har jeg brugt temmelig meget tid alene hele mit liv, men jeg anerkender, at ingen i sandhed er en ø i sig selv.

Jeg arbejder i Farum, og har nogle rigtig dejlige kollegaer, der har taget enormt godt imod mig, og jeg elsker dem for det, men der er godt nok en bid vej at pendle, så jeg prøver at se, om det er muligt at finde et par nye ekstra venner/kammerater lidt tættere på, hvor jer bor.

På trods af at jeg er lidt indadvendt, synes jeg ikke, at jeg er en håbløs samtalepartner, og jeg kan rigtig godt lide at lytte til folk og lade dem snakke om alt, der interesserer dem eller det, der får deres indre nørd frem. Lille tilføjelse; som nævnt har jeg det rigtig godt med, hvor jeg befinder mig i livet, men hvis du har et eller andet på hjerte, som tynger dig ned, så lytter jeg altså også gerne til, hvad du er parat til at dele ud af. Der er ingen tabuemner eller fordømmelse.

I min fritid skruer jeg lidt på min hobby-bil (den skulle gerne blive klar til mit sommer roadtrip), og siden jeg arbejdede i spilbranchen, da jeg boede i udlandet, så ligger gaming ikke så langt fra mit hjerte (selvom jeg godt nok er blevet noget mere kræsen mht. titler, i takt med at jeg er blevet ældre).

Hvis du er dejligt nede på jorden og har lyst til at hænge ud fra tid til anden og få en hyggelig sludder over en øl eller en kop kaffe, så skal du da være velkommen til at skrive en gang.

Tilmeld dig og skriv til Michael

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.794 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her